X by Margaux – Allt du behöver veta om hela sortimentet

X by Margaux är ett livsstilsvarumärke som nyligen har grundats av entreprenören och den populära influencern Margaux Dietz. Produkterna är framtagna av henne i samarbete med experter inom hudvård och doftsatt av grundarna till SNIPH. Serien är vegansk och producerad i Sverige och har en ljuvlig doft.

Det är Margaux Dietz som har gett produkterna lekfulla namn utifrån olika delar av hennes personlighet. Läs mer nedan under respektive produkt för hur varje produkt är relaterat till Margauxs personlighet. Produkterna har en mycket modern, enkel och stilig design som gör att den enkelt passar in i alla badrum och miljöer och blir ett naturlig inslag i din vardag.

I X by Margauxs sortiment hittar du Perfume X, Rock N Roll, Creme De La Creme, Hold My Hand, Bon Bon, Insta Glaze, Oh La La. Samtliga produkter har en doft av bergamott, mandarin och ylang ylang. Doftsammansättningen kommer från grundarna till SNIPH. Produkterna är framtagna tillsammans med hudvårdsexperter och Margaux själv har varit väldigt involverad i produktutvecklingen.

Parfym – X by Margaux – Perfume X

x by margaux parfume x

Det senaste tillskottet är äntligen här “Perfume X”. Den har en varm, ljuvlig doft av ylang ylang, bergamott och citrus som för tankarna till en barfotapromenad hem en varm sommarkväll på en exotisk plats. Med sitt stilrena case passar den i allas handväskor och på alla badrumshyllor.

Köp hos NordicFeel

Deodorant – X by Margaux – Rock N Roll

X by Margaux Rock N Roll

En deodorant med effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt. Deodranten har en ljuvlig doft av bergamott, mandarin och ylang ylang som gör att du kommer känna dig fräsch hela dagen. Utan alkohol.

Köp hos NordicFeel

Duschcreme – X by Margaux – Oh La La

X by Margaux Oh La La

En frisk duschgel med återfuktande och vårdande egenskaper som rengör huden på ett skonsamt sätt. Lyxig egentid med doft av bergamott, mandarin och ylang ylang.

Köp hos NordicFeel

Handtvål – X by Margaux – Handsome

X by Margaux Handsome

Tanken bakom produktnamnet är att den här handtvålen ska uppmana till att vi alltid ska le mot oss själva i spegeln.

Köp hos NordicFeel

Handkräm – X by Margaux – Hold My Hand

X by Margaux Hello Hold My Hand

Tanken bakom produktnamnet på den här handkrämen är kopplad till Margauxs son och framförallt att man alltid vill hålla i barnens mjuka händer.

Köp hos NordicFeel

Intimtvål – X by Margaux – My Fushi

X by Margaux My Fushi

En milt parfymerad intimtvätt som lämnar huden ren och återfuktad. Frisk doft med noter av bergamott, mandarin och ylang ylang.

Köp hos NordicFeel

Kroppsskrubb – X by Margaux – Bon Bon

X by Margaux Bon Bon

En sockerskrubb med exfolierande effekt för silkeslen hud. Applicera på fuktig hud, massera in över kroppen och skölj av. Efterlämnar en doft av bergamott, mandarin och ylang ylang. 

Köp hos NordicFeel

Kroppslotion – X by Margaux – Creme De La Creme

X by Margaux Creme De La Creme

En body lotion med doft av bergamott, mandarin och ylang ylang som snabbt går in i huden, återfuktar och gör huden mjuk. Upplev en känsla av lyx och välbefinnande varje dag. 

Köp hos NordicFeel

Kroppsolja – X by Margaux – Insta Glaze

X by Margaux Insta Glaze

En ljuvlig kroppsolja med doft av bergamott, mandarin och ylang ylang som absorberas snabbt och bevarar hudens fukt. Oljan går snabbt in i huden och ger ett extra glow som lyser upp vilken dag som helst. 

Köp hos NordicFeel


Om Margaux Dietz

Margaux Dietz (född 1990) är en svensk entreprenör, influencer och tv-värd. Hon började för flera år sedan att blogga när hon precis hade gjort slut med sin kille, sagt upp sig från hennes jobb och åkt till andra sidan jordan. Idag är hon aktiv i de flesta sociala medierna och har över 402 000 följare på Instagram och mer än 320 000 prenumeranter på hennes Youtube-kanal.

Margaux har en son som heter Arnold tillsammans med Jacob Liebermann. Margaux Dietz filmade hela förlossningen och publicerade en förlossningsvideo på sin Youtube-kanal. Denna förlossningsvideo kom att bli populär och har över 2 miljoner visningar. Under 2018 vann hon ”Årets video” av Guldtuben för sin förlossningsvideo. Margaux har även skrivit en bok som heter ”Your best life” som utgavs under 2019.

Nu senast är Margaux känd för att ha lanserat varumärket ”X by Margaux” som vi har beskrivit ovan.