WeSmiles nya tandblekning är skonsammare och mer effektiv

Innehåll

Tandblekning har aldrig varit så trendigt och lättillgängligt som idag och numera finns det en ny aktör på marknaden. Vi har haft turen att få testa på dessa nya tandblekningsprodukter och är enormt nöjda med resultatet, därför tänkte vi passa på att berätta lite mer om företaget.

Vill förändra och förenkla marknaden för konsumenten

WeSmile, som företaget heter, har ett mål: att göra tandblekning hemma enklare, säkrare och billigare. För att lyckas med detta har man tagit fram nya tandblekningsprodukter med en unik formula som är mer skonsam och effektiv än de alternativ som idag finns på marknaden.

Produkterna är helt fria från peroxid – vilket de måste vara enligt gällande EU-lagar – men de utlovar också:

  • Synliga resultat redan efter första behandlingen
  • Endast 10 minuter krävs för varje behandling
  • Orsakar inga ilningar eller känslighet i tänderna
  • Irriterar inte tandkött

Olika tandblekning för olika behov

Som du kanske förstår passar inte alla tandblekningsmetoder för alla människor. Faktum är att du ska välja produkt efter dina behov men framför allt efter det resultat du vill uppnå. Låt oss förklara bättre med en snabb genomgång av WeSmiles produkter.

  • WeSmile startkit är ett tandblekningspaket för den som aldrig blekt tänderna innan och snabbt vill bleka sina missfärgade tänder flera nyanser. Paketet levereras med tandblekningsgel, bettskenor och en LED-lampa som gör behandlingen mer effektiv.
  • WeSmile tandblekningspenna kan används till att upprätthålla resultaten från en tidigare tandblekningskur. Pennan är även bra för dig som endast vill bleka tänderna ett par nyanser och vill att det ska vara så enkelt som möjligt.
  • WeSmile whitening strips är remsor som man fäster över tänderna i mellan 10 och 20 minuter. Ett mycket smidigt sätt att bleka tänderna hemma utan komplicerade produkter och processer.

Extra produkter: WeSmile säljer idag även refills om du redan köpt ett paket och vill fortsätta behandlingen samt LED-lampa om du vill maximera blekningseffekten från dina behandlingar.

Att tänka på innan du bleker tänderna

Som vi redan nämnt är WeSmiles tandblekning skonsam för munnen och behandlingarna orsakar varken frätskador eller ilningar. Med det sagt är det inte alla som kan eller bör bleka sina tänder. Har du exempelvis problem i munhålan eller tar receptbelagda läkemedel bör du kontakta din tandläkare eller läkare innan du inleder en behandling.

Innan och efter behandlingarna bör du undvika snus, cigaretter och livsmedel som kan missfärga tänderna, däribland kaffe, te och tomatsås.