Var säker och snygg i höst med reflexer från Herbertine

Nu när löven börjar falla och dagarna blir kortare är det viktigt att vara extra försiktig när du är ute på dina kvällspromenader eller löprundor.

Att göra sig synlig för bilförare är avgörande för att du ska vara säker i trafiken, och det är där Herbertine kommer in i bilden. Herbertine.com är din one-stop shop för snygga och effektiva reflexer som hjälper dig att vara säker nu när hösten närmar sig med stormsteg.

Herbertines sortiment av reflekterande tillbehör innehåller allt från reflekterande tejp och snören till mössor, pannband och vantar. Och eftersom alla är designade av Herbertine kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som dessutom ser mycket bra ut.

Oavsett om du letar efter en enkel reflex för att fästa på din jacka eller något mer fashionabelt som reflekterande skosnören till dina sneakers har Herbertine allt du behöver. Antingen kan du med en scrunchie eller accessoarer för din väska göra så att du verkligen syns utan att kompromissa på din stil.

Reflexer från Herbertine

Dessa reflexer är inte bara snygga utan också mycket effektiva. Reflekterande tejp, till exempel, är ett enkelt sätt att se till att du är synlig för förare, även när du bär mörka kläder.

Och deras reflekterande mössor och pannband är perfekta för promenader och löprundor tidigt på morgonen eller på kvällen. Så i höst ska du inte offra säkerheten för stilen – med Herbertine kan du få båda.

Deras produkter är gjorda av veganskt PU-material med en reflekterande ytbehandling. Andra produkter är gjorda i reflekterande polyester eller stickade i 80% ull och 20% akryl. 

Håll dig säker i höst med reflekterande tillbehör från Herbertine. Med ett brett utbud av produkter att välja mellan hittar du garanterat något som passar dina behov. Och eftersom alla Herbertines reflexer är egendesignade kan du som sagt vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som dessutom ser bra ut.