Styling guide för killar – frisyrer och klädstil

Innehåll

Är du nyfiken på de senaste trenderna och vad du bör tänka på för att sticka ut som kille? Isåfall ska du läsa denna styling guide för killar nedan.

Det finns många alternativ av kläder, frisyrer och stil att välja mellan. Det viktigaste är såklart att man hittar sin egen stil och det man själv trivs med. Det finns lite tips längs vägen som kan vara värda att tänka och fokusera på. För dig som är intresserad av att köpa bra stylingprodukter för killar rekommenderar jag Lyko.se.

Frisyrer

Det första och enklaste tipset är att gå till frisören. Kom ihåg att frisyren är något som de flesta lägger märke till först. Ni vet känslan som uppstår när någon kommer in i rummet och all uppmärksamhet riktas till den personen. Även på långt håll ser man personen och vi brukar börja med att se hur personens frisyr och stil ser ut innan vi dömer personen.

Hos frisören kan du få tips om vilken frisyr som passar bäst för just dig och ditt hår, samt din huvudform och ditt ansikte. Det är också bra om du berättar lite om dig själv och din livsstil/arbete så kan frisören ge dig en frisyr som inte bara passar ditt utseende utan också din livsstil och personlighet. Hos frisören kan du även få tips på vilka stylingprodukter som passar bäst till din frisyr och dina rutiner.

Nedan kan ni exempel på några av de trendigaste frisyrerna för killar just nu, klassiska frisyrer som passar de flesta.

En kortare frisyr men inte rakade sidor

Forfarande känslan av att ha endel hår. Textur är super trendigt och det betyder att man har rörelse / lockar att håret får vara naturligt och lite busigt. Har man helt rakt hår kan man få till textur med rätt produkter.


Mellan långt hår

Här ser vi fortfarande endel textur och busighet i håret.

frisyr kille 1

Tjockt hår

Den ultimata looken för dig med tjockt hår som älskar kort hår men samtidigt gillar känslan av lite längd. Kontrasten mellan de super korta sidorna som fadas ihop med längder på toppen är outstanding! Att ha ett lite längre välvårdat och välklippt skägg till blir bara ännu hetare!

frisyr man

Sidbena

Sidbenan är så klassisk och stilig och går att variera i alla längder, denna frisyrer passar utmärkt om du är en affärs-man eller jobbar på kontor.


Kort frisyr

French crop – en kort klippt frisyr som är enkel att styla och sköta.


Bakåtslickat hår

Bakåtslickat hår är riktigt hett och passar bra om du har lite längre hår. 

Kläder – styling guide för killar

När väl frisyren är på plats är det även viktigt med styling och val av kläder. Fokusera först och främst på att skaffa dig en bra basgarderob. Perfekta jeans, chinos, kostymbyxor samt perfekta skjortor, t-shirts och tröjor. Plagg som sitter som en smäck och som är neutrala dvs i färgerna svart, vitt, grått, beige, brunt, mörkblått. Sedan kan du fokusera på att köpa asseccoarplagg i färger du gillar tex grönt, blått, rött, gult, rosa, orange även mönstrat så som rutigt, blommigt, randigt och tryck. Tänk på att välja kläder som skapar harmoni. Tex är det väldigt snyggt att ha ett para tightare stuprörsbyxor tillsammans med en lite lösare t-shirt, skjorta och att ha ett par lite lösare kostymbyxor, jeans till en mer slimmad skjorta, tightare t-shirt eller polotröja är riktigt hett till hösten på killar.

Nedan finner du några exempel på snygga stilar och outfits som jag rekommenderar:

Vilka nätbutiker kan man handla kläder till killar online?

Jag rekommenderar att du vänder dig till Stayhard där du kan hitta det senaste modet. Med rätt frisyr och rätt klädstil på plats är denna första delen av styling guide för killar avslutad!


Missa inte att också läsa om vad en toning och en glossing är!