Soft Goat – Hitta din personliga favorit

Innehåll

En riktigt mjuk och härlig kashmirtröja ledde till att det här svenska företaget grundades år 2011. Vännerna Stephanie Bergström och Erik Magnuson hade nämligen diskuterat Eriks tröja under en middag föregående år. Trots att de beundrat kvaliteten och framför allt mjukheten i det trendiga plagget, kunde de konstatera att dylika tröjor var alltför dyra.

Måste de verkligen kosta så mycket? Entreprenörerna kom snabbt fram till sitt svar. Det måste de inte! Soft Goat kom att få ner priserna bland annat genom att fokusera på e-handel samtidigt vägrar de tumma på kvaliteten.

Soft Goat är ett svenskt klädföretag som tillverkar kläder för bebisar, barn och vuxna. De designar sina kläder med största omsorg för att göra ditt liv enklare. Från ekologisk bomull, oblekta naturtyger till hållbara material, deras kläder är gjorda med kärlek och tar aldrig genvägar. Soft Goat strävar efter att erbjuda kreativa lösningar i livets alla aspekter genom genomtänkt design och innovation. Läs den här artikeln för att lära dig mer om detta svenska klädföretag!

Soft goat har alltid varit engagerad i att tillhandahålla högkvalitativa varor utan skadliga ämnen som kemikalier eller bekämpningsmedel. Deras ullprodukter är inget undantag, de ger mjukhet som inte irriterar känslig hud som t.ex naturtyger till hållbara material. Dessa mjuka material finns i deras babykläder som är utformade för spädbarn från sex månader och uppåt! Deras kläder är gjorda med kärlek och tar aldrig genvägar.

Soft goat tror på att använda de bästa ekologiska bomullskombinationerna samtidigt som de använder sig av andra hållbara material som hampa, bambu eller återvunnen polyester från plastflaskor.

Kategorier på Soft Goat

Soft Goat producerar kvalitativa kläder i ett fantastiskt material. I deras nätbutik hittar du också accessoarer, som halsdukar och mössor. Något alla plagg har gemensamt är att de är hållbart producerade och långlivade. Kashmirullen gör kläderna mjuka och varma när det är kallt, samtidigt som materialet andas och känns bekvämt även direkt mot huden.

Kabelstickade damtröjor

Mönstret på Soft Goats kabelstickade damtröjor framhäver mjukheten i materialet. Samtidigt är det här plagget en säker klassiker som passar till det mesta. Tröjorna finns med rundstickad hals i färgerna Peach pink, Toast, Navy och Light grey. Nedan kan du se StylingGuidens favoriter Peach pink och Toast.

Gå till butiken >>

softgoat kabelstickad damtroja peach
softgoat kabelstickad damtroja toast

Polotröjor med dragkedja för herrar

De här tröjorna med enkel polokrage med dragkedja ger ett mera bastant intryck. Klass och stil är väl de ord som bäst beskriver looken. Samtidigt passar plagget lika väl till vardag som till fest. Polotröjorna med dragkedja finns i färgerna Beige, Blue mist, Grey och Sea foam.

Gå till butiken >>

softgoat polotroja sea foam
softgoat polotroja gra

Herrtröjor med dragkedja

I den här kategorin kan du hitta både tröjor med luva och tröjor/cardigans utan luva. Dragkedjan ger ett avslappnat intryck. Tröjorna finns i flera olika färger och stilar men kvaliteten är genomgående och syns tydligt oberoende av modell. Tröjorna finns i färgerna Light grey, Green mist, Natural sand, Blue mist, Grey, Toast och Navy.

Gå till butiken >>

softgoat luvtroja herr navy
softgoat troja med dragkedja grey
softgoat cardigan herr green mist

Luvtröjor & hoodies för damer

Det är svårt att tänka sig ett mjukare och mysigare plagg än en oversize hoodie i kashmir. De supersofta färgerna gör förstås också sitt. Uppgradera mysdressen med kashmir och du vill aldrig byta igen. Luvtröjorna finns i färgerna Peach Pink, Beige, Ice blue, Light grey och Toast. Hoodisen finns i färgerna Off white, Beige, Ice blue, Peach pink och Toast. Nedan kan du se StylingGuidens favoriter som är luvtröjan i beige och hoodien i off white.

Gå till butiken >>

softgoat luvtroja beige
softgoat hoodie offwthite

Kortärmade herrtröjor i kashmir

Klassiska pikéskjortor hittar du inte särskilt ofta i det här materialet. Matchen är ändå självklar. Pikéskjortans tidlösa stil och materialets kvalitet och mjukhet är en kombination som utstrålar pålitlighet och värme. Du kan också hitta kortärmade kashmirtröjor utan krage! Pikéskjortorna finns i två olika modeller och färgerna Oat, Navy och Light grey, Beige och Natural sand. T-shirtsen finns i färgerna Light grey och Navy.

Gå till butiken >>

softgoat piketroja herr gra
softgoat piketroja sand
softgoat t shirt

Ponchos i kashmir för damer

Också det här är en kombination som är svår att motstå. Ponchon ska vara snygg, varm, bekväm, mjuk och rörlig. Kashmir som material förstärker alla egenskaperna. Ett måste för svalare kvällar eller kyligare årstider. Ponchosen finns i färgerna Peach Pink, Toast, Light grey, Beige, Ice blue och Black. Nedan kan du se StylingGuidens favoriter Black och Toast.

Gå till butiken >>

softgoat poncho black
softgoat poncho toast

Soft Goats värderingar

Softgoat är ett svenskt företag med starka värderingar gällande kvalitet, miljötänk, arbetsförhållanden och självklart också mänskliga rättigheter. Genom att se till att hela processen från material till försäljning är transparent, kan företagarna enkelt övervaka att alla i ledet följer värderingarna.

Materialet har ett certifikat som innebär att produkterna är fri från ohälsosamma kemikalier. Getterna som cashmereullen kommer ifrån blir friserade av proffs när det är dags för klippning. Fabrikerna följer höga humanekologiska krav och man besöker dem regelbundet för att upprätthålla en god kontakt. Alla fabriker skriver dessutom under företagets uppförandekod, där både miljövärden och goda arbetsförhållanden värderas högt. Uppförandekoden gör att företaget säkerställer att alla leverantörer lever upp till de höga kraven. Men den bidrar också till att alla i ledet vet vad företaget väntar sig av dem.