Snygga damklockor 2021

Det finns flera alternativ för dig som söker snygga damklockor 2021. Välj mellan stilrena klockor eller hitta en mer unik som passar din stil. Vi har listat de mest populära damklockorna just nu. Trendiga klockor med snygga detaljer på klockor för dam. Få inspiration till din nästa damklocka här eller och hitta den klocka som passar just din stil! Vi har gått igenom de 5 snyggaste damklockorna 2021 och listat de nedan. De varumärken som har ingått är Daniel Wellington, Boom Watches, Mockberg, Carl Edmond samt CHPO.

Snygga damklockor 2021 #1

Daniel Wellington Petite Evergold, guld

snygga damklockor daniel wellington

Nummer ett av snygga damklockor 2021 är Daniel Wellington Petite Evergold i guld. Tjockleken på boetten är 6mm. Urtavlan är äggskalsvit. Klockan har ett japanskt quartz urverk. Armbandsbredden är 12 mm. Justerbar längd är 150-205mm. Klockarmbandet är mesh i guld och är utbytbart. Klockan är vattentålig upp till 3 ATM (Regn). Urtavlans diameter är 28 mm.

Köp hos Åhlens

Snygga damklockor 2021 #2

Boom Watches Brinna Mid Dusty, beige

snygga damklockor boom watches

Nummer två av snygga damklockor 2021 är Boom Watches Brinna Mid Dusty i beige. Detta är en elegant klocka med harmoniska jordnära toner. Den sandfärgade urtavlans diameter är 36 mm och ramas in av en boett i rostfritt stål. Detta matchas med ett naturfärgat armband tillverkat av äkta läder från Italien. I klockan sitter ett japanskt urverk från Miyota. Resultatet är en diskret och mycket smakfull klocka som passar lika bra till fest som till vardags. Klockan är vattentät till 5ATM och klarar av bad och vattenstänk.

Köp hos Åhlens

Snygga damklockor 2021 #3

Mockberg Elise Noir Wrist Watch, silver

snygga damklockor mockberg

Elise Petite Noir är en kantig 28 mm silverklocka designad i högkvalitativt rostfritt stål och är rankad som trea av årets snygga damklockor 2021. Med svart urtavla omfamnar klockan en tidlös stil genom vår skandinaviska estetik. Skapad med en modern form, vilar den försiktigt på handleden och ger en modern design med komfort. Elise Petite Noir är stark och kommer att sticka ut från mängden! 

Urtavlaans diameter: 28 mm Längd: 220 mm Bredd: 9 mm Urverk: Miyota Super 2035 Vattentålighet: 3 ATM (Regn)

Köp hos Åhlens

Snygga damklockor 2021 #4

Carl Edmond Ryolit White Deluxe Rose Gold, roséguld

snygga damklockor carl edmond

Carl Edmond Ryolit White Deluxe Rose Gold i roséguld får plats nummer fyra av årets snygga damklockor 2021. Tjockleken på boetten är 7mm. Klockan har ett schweiziskt quartz urverk. Armbandsbredden är 12 mm. Justerbar längd är 150-205mm. Klockarmbandet är mesh i guld och är utbytbart. Klockan är vattentålig upp till 3 ATM (Regn). Urtavlas diameter är 36 mm. Garanti finns i 3 år.

Köp hos Åhlens

Snygga damklockor 2021 #5

CHPO Nando Mini Silver, silver

snygga damklockor chpo

På femte plats av snygga damklockor 2021 är CHPO Nando Mini Silver. Det är en diskret sålklocka med metallband i silver. En hyllning till CHPO ambassadören Fernando Bramsmark. Urtavlans diameter: 32 mm. Armbandets bredd: 15 mm.

Köp hos Åhlens

För mer inspiration om klockor online rekommenderar vi att besöker Klockfeber.se som är en sida som handlar om allt du behöver veta om klockor.

Var detta inlägg hjälpsamt?