Snygga damklockor 2022

Det finns flera alternativ för dig som söker snygga damklockor 2022. Välj mellan stilrena klockor eller hitta en mer unik som passar din stil. Vi har listat de mest populära damklockorna just nu. Trendiga klockor med snygga detaljer på klockor för dam. Få inspiration till din nästa damklocka här eller och hitta den klocka som passar just din stil! Vi har gått igenom de 5 snyggaste damklockorna 2022 och listat de nedan. De varumärken som har ingått är Daniel Wellington, Boom Watches, Mockberg, Carl Edmond samt CHPO.

Snygga damklockor 2022 #1

Daniel Wellington Petite Evergold, guld

snygga damklockor daniel wellington

Nummer ett av snygga damklockor 2022 är Daniel Wellington Petite Evergold i guld. Tjockleken på boetten är 6mm. Urtavlan är äggskalsvit. Klockan har ett japanskt quartz urverk. Armbandsbredden är 12 mm. Justerbar längd är 150-205mm. Klockarmbandet är mesh i guld och är utbytbart. Klockan är vattentålig upp till 3 ATM (Regn). Urtavlans diameter är 28 mm.

Köp hos Åhlens >>

Snygga damklockor 2022 #2

Mockberg Wera

mockberg wera

Nummer två av snygga damklockor 2022 är Mockberg Wera. Detta är en elegant och stilren klocka med stålboett och klassiskt ljusbrunt läderband. Detta är en klocka som passar för alla tillfällen och som inte kommer göra dig besviken. Klockan är vattentät till 3ATM och ska undvika kontakt med vatten.

Köp hos Åhlens >>

Snygga damklockor 2022 #3

Mockberg Elise Noir Wrist Watch, silver

snygga damklockor mockberg

Elise Petite Noir är en kantig 28 mm silverklocka designad i högkvalitativt rostfritt stål och är rankad som trea av årets snygga damklockor 2022. Med svart urtavla omfamnar klockan en tidlös stil genom vår skandinaviska estetik. Skapad med en modern form, vilar den försiktigt på handleden och ger en modern design med komfort. Elise Petite Noir är stark och kommer att sticka ut från mängden! 

Urtavlaans diameter: 28 mm Längd: 220 mm Bredd: 9 mm Urverk: Miyota Super 2035 Vattentålighet: 3 ATM (Regn)

Köp hos Åhlens >>

Snygga damklockor 2022 #4

Carl Edmond Ryolit White Deluxe Rose Gold, roséguld

snygga damklockor carl edmond

Carl Edmond Ryolit White Deluxe Rose Gold i roséguld får plats nummer fyra av årets snygga damklockor 2022. Tjockleken på boetten är 7mm. Klockan har ett schweiziskt quartz urverk. Armbandsbredden är 12 mm. Justerbar längd är 150-205mm. Klockarmbandet är mesh i guld och är utbytbart. Klockan är vattentålig upp till 3 ATM (Regn). Urtavlas diameter är 36 mm. Garanti finns i 3 år.

Köp hos Åhlens >>

Snygga damklockor 2022 #5

CHPO Nando Mini Silver, silver

snygga damklockor chpo

På femte plats av snygga damklockor 2022 är CHPO Nando Mini Silver. Det är en diskret sålklocka med metallband i silver. En hyllning till CHPO ambassadören Fernando Bramsmark. Urtavlans diameter: 32 mm. Armbandets bredd: 15 mm.

Köp hos Åhlens >>

För mer inspiration om klockor online rekommenderar vi att besöker Klockfeber.se som är en sida som handlar om allt du behöver veta om klockor.