Sminkspegel med belysning

Innehåll

Med dåligt eller felaktigt ljus är det lätt att använda för mycket smink och inte märka det förrän du har gått ut genom dörren. Men det finns sätt att komma runt detta! Ett bra sätt är att använda en sminkspegel med belysning som ser till att alla dina produkter har applicerats korrekt i perfekta nyanser utan några som helst misstag – vilket sparar både tid och pinsamheter varje dag!

4 Bästa sminkspeglar med belysning

1. Glamcor Riki Skinny LED Mirror

sminkspegel med belysning

Bästa sminkspegel med belysning nummer 1 är denna supersmarta sminkspegeln som är utrustad med Glamcor’s ledande teknik som levererar ultra HD-belysning. Spegeln har en dimmerfunktion i 5 steg.

Med sminkspegeln tillkommer även en magnetisk förstoringsspegel och ett stativ samt mobiltelefonfäste.

Gå till butik >>

sminkspegel med belysning

2. Sminkspegel med belysning – Browgame Cosmetics Original Lighted Makeup Mirror

Sminkspegel med belysning

Bästa sminkspegel med belysning nummer 2 är denna med stativ som har ett mjukt, anpassningsbart LED-ljus som ger en perfekt återspegling och optimalt ljus vid sminkning.

Ljusstyrkan är justeringsbar efter önskemål genom touch knappen på spegelns nedre del.

Ingår en magnetisk förstorande spegel som är perfekt att använda vid små detaljer av sminkningen så som bryn och skuggning av ögon.

Gå till butik >>


Sminkspegel med belysning

3. Sminkspegel med belysning – Browgame Cosmetics Tri Folded Lighted Makeup Mirror

Sminkspegel med belysning

Bästa sminkspegel med belysning nummer 3 är denna ihopfällbara spegeln som har tre speglar som går att vinkla för att få en panoramisk översikt av ansiktet.

Sminkspegeln har 21 stycken ljusa, mjuka justerbara LED-lampor som ger perfekt återspegling och optimalt ljus vid sminkning.

Ljusstyrkan är justeringsbar efter önskemål genom touch knappen på spegelns nedre del.

Gå till butik >>

Sminkspegel med belysning

4. Sminkspegel med belysning – Revolt Sminkspegel LED 10x

Sminkspegel med belysning

Bästa sminkspegel med belysning nummer 4 är denna stilrena spegel som enkelt monteras på badrumsväggen med sitt sugproppsfäste. Sugproppen har ett låsbart fäste som gör att spegeln sitter stabilt kvar på väggen.

Sminkspegeln har 10x förstoring och inbyggd LED belysning.

Gå till butik >>

Sminkspegel med belysning

Därför behöver du en sminkspegel med belysning!

Det är viktigt att ha en bra sminkspegel med belysning för att du ska kunna lägga din makeup så sömlöst som möjligt. Om makeupen läggs i fel belysning som till exempel i ett badrum där belysningen ofta kan vara lite för gul är det risk att makeupen blir helt fel. Det är vanligt att man står och sminkar sig i badrummet och sedan kommer ut i dagsljus och makeupen ser alldeles för mycket ut, fläckig eller helt enkelt inte jämn. Genom att ha en bra sminkspegel med belysning är det mycket lättare att få till rätt nyanser och rätt mängd smink på huden.

En sminkspegel med belysning är också perfekt om du till exempel ska plocka ögonbrynen, med starkt ljus är det lättare att se alla små ljusa hårstrån och därmed kan du mycket lättare plocka dina bryn.

TIPS!

Tänk på att en dagssminking och en kvällssminkning är lite annorlunda. Mitt på dagen då ljuset är som starkast är viktigt att makeupen kanske inte är för mycket (om man nu inte medvetet älskar mycket smink) medans på kvällen då det är mörkare så syns sminket mycket mindre och man kan behöva lägga på lite mer om man verkligen vill att det ska synas och att det inte försvinner och ser för blekt ut.