Sebastian Professional Dark Oil

Innehåll

Sebastian Professional Dark Oil är en fantastisk hårolja som vårdar håret inifrån och ger en mjuk känsla som varar upp till 48 timmar. Sebastian Professional Dark Oil ger både fyllighet och struktur utan nedtyngande känsla. Produkten ser ut som en hårgel och är enkel att applicera.

Sebastian Dark Oil ser alltså ut som hårgel och doftar mycket gott då den innehåller sandelträ och arganolja som vårdar håret inifrån och skyddar stråna från UV-strålar. Sebastian Dark Oil är hårvård som ger textur, glans och anti-friss på torrt hår. Du applicerar Sebastian Dark Oil i torrt eller fuktigt hår i längderna tills önskat resultat av glans och stil önskas. Oljan är lätt att använda för ett jämnt resultat och motverkar överkonsumtion.

Sebastian Professional Dark Oil

Sebastian Professional Dark Oil

Sebastian Dark Oil är en stylingolja som har DiffusX Technology vilket innebär att den försvinner in i håret och lämnar det med återfuktat, mjukt och fullt av volym.

Ge ökad volym och smidighet till ditt hår med Sebastian Professional Dark Oil hårstylingolja och få hårvård från hårbotten ut till topparna. Den slätar ut hårstråna, ger en mjukhet och lyster till håret samtidigt som den ger volym till varje enskilt hårstrå. Dark Oil innehåller både värmeskydd och UV-skydd och luktar fantastiskt gott.

Applicera 1-2 pumpar av Sebastian Dark Oil i torrt eller fuktigt hår, från mitten av håret ut mot topparna och styla sedan.

Gå till Lyko >>

Experttips: Applicera oljan i fuktigt hår och föna in produkten för att få träoljorna att expandera och ge mer fylligt hår.

Tre fördelar med Sebastian Professional Dark Oil

  • Vårdar inifrån och ger håret en mjuk känsla upp till 48 timmar, samtidigt som den ger fyllighet och struktur. 
  • DiffuX teknologi som innebär att oljan är lätt att applicera jämnt och motverkar överkonsumtion. Den behandlar varje enskilt hårfiber vilket skapar en lätt och hanterbar grund för styling. 
  • Sandalträ, cedarträ, och arganolja doftar mycket gott samt skapar en tydlig definition och textur, mer glans och mer anti-frizz på torrt hår.
sebastian professional dark oil 4
sebastian professional dark oil 1
sebastian professional dark oil 3
sebastian professional dark oil 2

Varumärket Sebastian Professional

Sebastian Professional är innovatörer inom fearless styling och är idag ett av de populäraste varumärken just nu. Sebastian grundades för mer än 50 år sedan av stylisten Geri Cusenza från Los Angeles. Det är hans oräddhet och hunger för innovation med önskan om att förändra och se nya perspektiv på hur man gör saker som har tagit Sebastian Professional dit det är idag.

Varumärket Sebastian inspirerar personer att använda nya tekniska innovationer och erbjuder professionella styling och hårvårdsprodukter. Sebastian Professional’s produkter passar bäst för dig som vill skapa din drömfrisyr varje dag med mottot om att livet är för kort för tråkigt hår. Sebastian Professional är ett mycket populärt varumärke som du enkelt kan hitta på de flesta professionella frisörsalonger.

Sebastians produkter används av stylister runt om i hela världen och märket ägs av samma grupp av företag som äger det mycket kända företaget Wella. Sebastian har lyckats uppnå en mycket stor spridning runt om i världen och har under dessa 50 år lyckats få många nöjda kunder som söker efter höga kvaliteten på produkterna och för att Sebastian i många fall lyckas ligga steget före sina konkurrenter vad gäller nya typer av produkter inom hårvård.

Hur applicerar jag Sebastian Professional Dark Oil?

Applicera 1-2 pumpar av oljan i torrt eller fuktigt hår och föna in produkten för att få träoljorna att expandera och ge mer fylligt hår. Applicera från mitten av håret ut mot topparna och styla sedan efter önskad drömfrisyr.

Var kan jag köpa Sebastian Dark Oil?

Vi har samlat ihop prisinformation från nätbutiker online och har en lista som automatiskt och dagligen uppdateras på de butiker där det är billigast att handla Sebastian Dark Oil.

Vad är Sebastian Dark Oil?

Sebastian Dark Oil är en stylingolja som har DiffusX Technology vilket innebär att den försvinner in i håret och lämnar det med återfuktat, mjukt och fullt av volym.

Vad innehåller Sebastian Dark Oil?

Sebastian Dark Oil ser ut som hårgel och doftar mycket gott då den innehåller sandelträ och arganolja som vårdar håret inifrån och skyddar hårstråna från UV-strålar.