Snygga scrunchies till vardags och fest

Innehåll

Scrunchies är en form av håraccessoar som för första gången såg sin skepnad på 1960-talet men som nu kommit tillbaka och börjat revolutionera marknaden. Det är både en väldigt skonsam hårsnodd men finns också i oändligt många olika färger, material och med detaljer. En snygg scrunchie till vardags piffar upp en hel outfit. Det är utan tvekan den bästa håraccessoaren till vardags.

Under de senaste åren har det varit enkelt att se att allt fler väljer att piffa till sitt hår och det kanske blev allt mer populärt sedan Isabella Löwengrip lanserade ett varumärke Hermine Hold som fokuserar på olika former av håraccessoarer såsom hårband och hår-scarfer. Vi kommer inom kort att skriva mer om de specifika produkter som hon säljer. Andra kändisar som offentlig gärna bär denna form av håraccessoar är Madonna och Debbie Gilson.

Dessa vackra scrunchies finns att köpa på Lyko – klicka nedanför varje bild för att komma direkt till scrunchien på bilden.

Varför heter det scrunchie?

Ordet scrunch betyder skrynkla på engelska, tyget skrynklar sig runt tofsen.

När började man använda scrunchies?

Den första personen sägs vara Philips E. Meyers år 1963, men den patenterades inte förens 1987 när Ronny Revson namngav accessoarer för Scunchi.

Scunchies – Topplista

Hermine Hold – Isbella Silk Scrunchie Blå-Vit

hermine hold isabella silk scrunchie bla vit

Köp Hermine Hold Isabella Silk Scrunchie Blå-Vit hos Lyko


Hermine Hold – Solid Silk Scrunchie Beige

hermine hold solid silk scrunchie beige 2492 100 0002 1

Hermine Hold Isabella Silk Scrunchie Gul-Vit

Köp Hermine Hold Isabella Silk Scrunchie Gul-Vit hos Lyko


Hermine Hold – mini scrunchie Scarab

hermine hold mini scrunchie scarab 2492 104 0003 1

Avalea – Scrunchie mörkrosa

avalea scrunchie morkrosa 2477 146 0009 1

Vilken var din favorit? Vi vill gärna höra vad våra läsare tycker och ser fram emot att presentera mer om vilka favoriter våra läsare har. Vill du att vi ska skriva om en annan håraccessoar till vardags? Tveka då inte att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ned på sidan.