Schyssta klasströjor med citat – 3 favoriter som vi gillar

Innehåll

Att beställa klasströjor är en tradition som vi länge har haft i Sverige. En av de största höjdpunkterna när man går ut 9:an är att summera ihop de åren man har haft tillsammans i klassen genom att beställa hem schyssta klasströjor. Vi har tagit fram tre favoriter med roliga citat som vi gillar.

Det vanligaste är att man beställer en hoodie som blir en klasströja med tryck. Vid beställning av en klasströja är det ofta enkelt att välja färg på hoodie, välja ett citat eller om man föredrar att skriva ihop ett eget för att få en helt unik klasströja går det alldeles utmärkt. Leveranstiderna brukar vara cirka två veckor. Eftersom hela Sverige i princip samtidigt gör stora beställningar så är det bäst att vara ute i god tid så att man inte riskerar att få en försenad leverans.

Tänk på att minsta beställningen på klasströjor oftast är 8 st. Så det är en en god idé att försöka få med hela klassen på en beställning. Kom ihåg att det oftast inte går att lägga till en person i efterhand och att det är därför viktigt att när man väl gör beställningen att man har fått bekräftat om det är någon som inte vill vara med. När man gör en beställning på klasströjor brukar det normalt ingå eventuell fraktkostnad. Det innebär att inga extra kostnader eller onödiga avgifter bör tillkomma.

Beige hoodie med svart text

klasstroja 1

En beige hoodie med svart text:

”9B
Klassen med
X-TRA ALLT
* Sen ankomst *
* Missade bussen *
* Ingen penna *
* ”Är det prov idag?!” *
* Jag fattar inte *
* Glömt böckerna

Grön Hoodie med vit text

klasstroja 3

En grön hoodie med följande vit text:

”Jag ger alltid 100% i skolan!
Måndag 12%
Tisdag 23%
Onsdag 40%
Torsdag 20%
Fredag 5%”

Lila hoodie med vit text

klasstroja 2

En lila hoodie med följande vit text:

”KEEP
CALM
AND
CTRL+C
CTRL+V”

Frågor och svar

Hur många klasströjor behöver man beställa?

Det brukar vara en gräns på minst 8 st klasströjor så det bästa är om man lyckas få med alla i klassen att vara med och att alla vill ha en klasströja.

Ska man beställa en hoodie eller collegetröja?

På StylingGuiden föredrar vi en hoodie, även om det kan vara snyggt med en klassisk collegetröja så är en hoodie att föredra på grund av att den ofta känns lite mysigare.

Får man trycka vad man vill på en klasströja?

Nej, man får inte skriva citat som kan upplevas kränkande eller rasistiska. Man får inte heller använda logotyper från andra företag utan deras tillstånd.

Kan man tvätta en klasströja?

För att bevara tröjorna under så lång tid som möjligt behöver man alltid följa klädernas tvättråd. För klasströjor innebär det oftast att man ska tvätta högst på 30 grader och att tryckta plagg ska tvättas med insidan ut så att trycket på tröjan inte slits i onödan.