Sandqvist ryggsäck

Innehåll

Ryggsäckar från Sandqvist

När ett företag verkligen har hittat en lucka i marknaden så vet man att det kommer att bli framgångsrikt. Företaget Sandqvist grundades år 2004 som ett litet sidoprojekt. De tre bröderna bakom succén, Anton, Daniel och Sebastian, anade då att det kunde finnas ett behov av flera snygga, funktionella och hållbara väskor. Gensvaret på den skandinaviska produktionen visade snabbt att det var värt att satsa fullt ut.

Som så ofta lyckas den skandinaviska designen på ett unikt sätt uppfylla just de skandinaviska behoven. Hållbarhetstänk genomstrålar produktionen, både när det gäller miljö och kvaliteten på varenda väska. Samtidigt erbjuder företaget utstående funktionalitet utan att någonsin tumma på den snygga och tidlösa designen.

Bland väskorna som företaget tillverkar finns allt från portföljer till ryggsäckar. En Sandqvist ryggsäck är alltid tillverkad enligt företagets grundprinciper. Hållbarhet och miljövänlighet är en självklarhet, samtidigt som man aldrig tummar på kvaliteten. Dessutom ska alla produkter vara riktigt tåliga, funktionella och snygga.

Personliga ryggsäckar som uppfyller alla förväntningar på funktion är en sak. Men här har man faktiskt också lyckas kombinera det personliga och det tidlösa i varje väska. Sortimentet erbjuder klassiska väskor som smälter in i din stil, men som ändå har det där lilla extra som tilltalar just dig.

Sandqvist ryggsäck Stig

sandqvist stig svart

Stig är en personlig ryggsäck gjord av 100 % ekologisk bomull, med detaljer av läder och foder av återvunnen polyester. Det otvättade tyget gör att varje väska får en unik och personlig patina. Väskan har ett 13″ laptopfack, en ytterficka med blixtlås och rymmer upp till 14 L. En klassiker med det där lilla extra.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck Hege

sandqvist hege svart

Professionell och sofistikerad, frågan är om det gäller väskan eller bäraren? Ett inre laptopfack som passar de flesta 15″ laptop-modellerna och rymmer upp till 18 L. Det rejäla läderlocket utstrålar hållbarhet och karaktär. Samtidigt ger den minimalistiska designen den här ryggsäcken en riktigt klassisk look.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck Alva

sandqvist alva svart

Den här härligt jordnära ryggsäcken är en riktig kameleont. Vare sig du väljer modellen med karbinhake eller den med bältesspänne, kommer väskan att komplettera både vardagsstilen och festlooken. Självklart finns det också en innerficka för din laptop som passar upp till 15″. Väskan rymmer upp till 18 L.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck Dante

sandqvist dante svart

Kolla in de olika färgerna du kan få den här ryggsäcken i. Du kan vara säker på att din Dante-ryggsäck matchar din starka personlighet. Ett inre laptopfack som passar de flesta 15″ laptop-modellerna och rymmer upp till 18 L. Dessutom är den både ekologisk och praktisk.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck Abel

sandqvist abel svart

Abel är en väldigt praktisk väska som rymmer riktigt mycket! Det lilla facket på framsidan är lättillgängligt men säkert. Och inuti finns ett fack för till och med en 15″ laptop. Väskan rymmer upp till 18 L.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck Glenn

sandqvist glenn svart

Praktisk, hållbar, snygg och till och med vattenavstötande. Den här urbana ryggsäcken må signalera stadsliv, men den är lika perfekt för en skogsvandring. Den har ett 13″ laptopfack och rymmer upp till 10 L. Både kvaliteten och mångsidigheten är alldeles speciell hos den här modellen.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck Antonia

sandqvist antonia svart

Antonia är en ryggsäck med attityd. Den har ett 13″ laptopfack och rymmer upp till 10 L. De många funktionerna med bland annat ett laptopfack som du når både inifrån och utifrån, gör den till en lätt favorit.

Gå till butik >>

Sandqvist ryggsäck rea

Psst! Du kan ibland ha tur att få rea på din Sandqvist ryggsäck. Erbjudanden brukar vara tillgängligt och har du tur dyker det upp en rabattkod från Sandqvist på deras sida som brukar gäller för hela köpet. Du kan ibland behöva prenumerera på deras nyhetsbrev för att få ta del av rabattkoden. Så om du inte redan prenumerera på deras nyhetsbrev rekommenderas det varmt!

Klicka här för att se om det finns några aktuella erbjudanden.

Garanti

Sandqvist erbjuder ett års garanti på väskor som köpts i någon av sina egna fysiska eller onlinebutiker.