Säkert stylingtips för killar med tunt hår

I detta inlägg kommer jag att ge ett säkert stylingtips för killar med tunt hår som ger utseendet och känslan av ett tjockare hår på nolltid!

Till skillnad från hårvård för att få tjockare hår – är detta styling och något som du bör göra dagligen för att det ska se ut som du har tjockare och mer hår.

Det allra bästa och mest effektiva tipset är att använda hårfibrer som du applicerar i torrt hår på de glesare delarna av hjässan. Detta ger ett otroligt naturligt resultat och jag kan lova att ingen som inte vet att du använt dig av hårfibrer kommer att märka det. Den bästa produkten på marknaden som ger det mest naturliga resultatet är Toppík.

Genom att applicera produkten får du utseendet av total hårtäthet och produkten finns i nyanserna blond, medium blond, vit, ljusbrun, medium brun, mörkbrun, kastanejröd, grå och svart så det finns i alla färger vilket gör det enkelt att hitta en nyans som matchar med sitt egna hår.

toppik hårfibrer

Toppík försvinner efter vanlig hårtvätt, så efter användning av Toppík rekommenderar jag att antingen tvätta håret på kvällen innan du går och lägger dig, eller att ha en handduk som skydd på kudden under natten då toppík kan färga av sig. Det är enkelt att tvätta ur och försvinner i stort sett endast genom att skölja med vatten men rekommenderar att tvätta ur med schampoo för att få ur all produkt.

Håret går utmärkt att styla som vanligt med borste, kam, vax efter att du applicerat Toppík, men om du ska följa upp med styling rekommenderar jag att först applicera Toppík fiberhold spray, vilket fixerar hårfibrerna och återfuktar håret vilket gör stylingen betydligt enklare och fixerar fibrerna så att det håller sig snyggt en hel dag. Produkten är framtagen och helt resistent mot regn, svett och vind, vilket gör att man inte behöver vara otrolig för att det ska blåsa bort i stark vind, försvinna under träningspass eller droppa bort under regn. Man kan leva precis som vanligt och utföra sina dagliga aktiviteter och vara säker på att det håller sig fint och stannar kvar i håret en hel dag.

Färgguide

Köp Toppík Blond på Lyko.se

toppik blond 12g 1312 300 0001 1

Köp Toppík Medium blond på Lyko.se

toppik medium blond 12g 1312 300 0006 1

Köp Toppík Ljusbrun på Lyko.se

toppik ljusbrun 12g 1312 300 0005 1

Köp Toppík Medium brun på Lyko.se

toppik medium brun 12g 1312 300 0002 1

Köp Toppík Mörkbrun på Lyko.se

toppik morkbrun 12g 1312 300 0007 1

Köp Toppík Grå på Lyko.se

toppik gra 12g 1312 300 0003 1

Köp Toppík Svart på Lyko.se

toppik svart 12g 1312 300 0008 1