Så fixar du födelsedagsfesten – 3 tips

Innehåll

I samarbete med partydekor.se

Att ordna den bästa födelsedagsfesten är enkelt med rätt medel men kräver lite planering och rätt verktyg. Nedan kommer några riktigt bra tips som höjer födelsedagsfesten!!


Plats till födelsedagsfetsen

nicole geri E4S2V5mV4Yc unsplash

Bland det första att tänka på när du ska anordna en födelsedagsfest är en plats där födelsedagsfesten ska vara. Antingen kan födelsedagsfesten vara hemma hos någon där det finns tillräckligt med plats för antalet gäster som ska komma till festen, eller så kan du hyra en lokal. Om du ska hyra en lokal är det bra att vara ute i god tid för att hitta en lokal som passar bra och som kan bokas i tid till festen.


Dekoration till födelsedagsfesten

Att välja passande dekoration till födelsedagsfesten är ett hett tips för att höja stämningen på födelsedagsfesten och få födelsedagsbarnet att känna sig extra speciellt. Dekoration till födelsedagsfesten som sticker ut kan vara en ballongbukett. En ballongbukett är som en vacker blombukett fast gjord av ballonger. Det går att hitta en ballongbukett som passar i färgskala och stil till just den som fyller år.

ballongbukett roseguld

Ballongbukett roséguld

En stilren och snygg ballongbukett i roséguld passar utmärkt till den modemetvetna tjejen. En riktigt snygg ballongbukett som utstrålar stil och lyx.

Ballongbukett till 18-åringen

En snygg ballongbukett till 18-åringen med siffror i svart, vitt, och guld passar perfekt till den som blir myndig.

18arsfest 18 milestone kalas ballonger ballong
dinosauriekalas temafest ballonger

Ballongbukett med dinosaurier

En rolig och häftig ballongbukett till minstingen i grönt med dinosaurier passar perfekt till den lilla pojken eller tjejen som gillar dinosaurier.

En annan passande dekoration till födelsedagsfesten är bokstavsballonger. Bokstavsballonger är det perfekta sättet att skapa en personlig känsla till födelsedagsbarnet på födelsedagsfesten. Med hjälp av bokstavsballonger kan man presentera ett ord eller ett namn för att hylla den som fyller år på ett alldeles speciellt och personligt sätt.

187597343 origpic cb875f
187601095 origpic 1e4286
bokstavsballonger guld

Mat till födelsedagsfesten

katie rosario QNyRp21hb5I unsplash

Fundera på om det ska serveras mat på festen eller om endas tårta och fika ska serveras. Ta i beaktning om maten/tårtan ska lagas själv eller om det behöver beställas. Tänk även på om alternativ för gäster med eventuella matallergier som lakos, gluten, nötallergi behöver tänkas på samt vad födelsedagsbarnet har för favoritmat/favorittårta.