Rituals gåvoset – 4 ritualer för kropp och själ

Innehåll

Rituals gåvoset finns i flera olika ritualer och nedan har StylingGuiden valt ut 4 stycken favoriter. Ritualerna har olika egenskaper så som lugnande, balanserande, nyvaknande och energiboostande. Gemensamt tar de alla hand om kropp och själ.

Ritual of Jing Calming

Ritualen Jing Calming har inspiration från den kinesiska filisofin Jing som förmedlar lugn, frid och stillhet. Denna serien vill hjälpa dig att komma ner i varv och hitta ditt inre lugn inför vila, stillhet eller en god natts sömn. Detta är en serie för dig som verkligen vill ha hjälp med att varva ner och koppla av. Doft: Lotus & Jujubär

Rituals of Jing Calming

Rituals gåvoset Jing Calming innehåller:

RitualsThe Ritual Of Jing RelaxBody Scrub 

rituals bodyscrub jingcalming 1

Lugnande kroppsskrubb som innehåller ultrafina bambuartiklar och fyllig kräm som exfolierar huden och tar bort döda hudceller samtidigt som den återfukar huden. Den skonsamma skrubben kan användas även på känsligare områden som halsen/dekolltaget.

The Ritual of Jing Soothing Body Cream

rituals bodycream jing

Lugnande kroppskräm som har en fyllig och krämig formula. Kroppskrämen är näringsgivande och gör huden silkeslen.

The Ritual Of Jing Relax Foaming Shower Gel

rituals duschgel relax jing

Lugnande duschgel som skonsamt rengör din hud med ett skummande lödder. Förnyar, balanserar och bemästrar ditt inre lugn och välmående.

The Ritual Of Jing Relax Fragrance Sticks

rituals jing doftstickor 1

Doftpinnar som ger en elegant detalj i ditt badrum eller sovrum. Dessa doftstickor ger en mild arom av Lotus och Jujubär och avger en lugnande doft och atmosfär i ditt hem. Doften håller i ca 3 månader.

Ritual of Sakura

Ritualen Sakura har sin insporation från den japanska Hanami-cermonin och vill fira körsbärsblommans flyktiga skönhet. Skönheten i livet är kortvarig och det är viktigt att ta vara på den och ta hand om den. Sakura serien vill fira varje dag och se varje dag som en ny vacker början.

Doft: Körsbärsblom

Ritual of Sakura

Rituals gåvoset Sakura innehåller:

The Ritual Of Sakura Body Scrub

rituals bodyscrub sakura

Sakura kroppsskrubb är en sockerskrubb som innehåller en blandning av socker och mjukgörande oljor. Skrubben avlägsnar döda hudceller från huden och återfuktar torr hud på djupet. Skrubben är även berikad med rismjölk.


The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel

rituals showergel sakura

Sakura duschgel rengör din hud med ett löddrande skum. Duschgelen innehåller rismjölk som gör huden silkeslen och ger huden en förnyande känsla av körsbärsblom.

The Ritual of Sakura Hand Wash

rituals handwash sakura

Sakura handtvål innehåller ekologisk rismjölk som återfuktar och skyddar händerna, samt körsbärsblom som ger en frisk och pigg doft.

The Ritual of Sakura Body Cream

rituals bodylotion sakura

Sakura kroppskräm är enkel att smörja in i huden och ger en sammetslen hud som stärker hudens barriär och gör huden fastare med hjälp av ingrediensen Cantella asiatica. Innehåller antioxidanter, vitamin E, rismjölk och körsbär.

The Ritual Of Ayurveda

Ayurveda har sin inspiration från Indien. Ayurveda handlar om att leva en balanserad livsstil och att reda och vårda sin energi. Ayurveda balanserar kropp, själ och sinne.

Doft: Mandelolja och Indisk ros

The Ritual Of Ayurveda

Rituals gåvoset Ayurveda innehåller:

The Ritual Of Ayurveda Body Scrub 

rituals bodyscrub ayurveda

Ayurveda kroppsskrubb innehåller äkta saltkristaller från rosa himalaya salt. Denna skrubben renar huden och lämnar kvar ett tunt lager av lugnande sötmandel olja på huden. Innehåller arom av Indisk ros och stimulerar energiflödet för att hitta inre balans, vitalitet och harmoni.

The Ritual Of Ayurveda Foaming Shower Gel

rituals showergel ayurveda

Ayurveda duschgel rengör huden med ett löddrande skum med ingredienserna och dofterna sötmandelolja och Indisk ros.

The Ritual Of Ayurveda Body Cream

rituals bodylotion ayurveda

Ayurveda kroppskräm har en krämig formula som ger huden intensiv näring och efterlämnar huden silkeslen. Kroppskrämen innehåller mjukgörande himalayahonung som har en lugnande effekt.

The Ritual Of Ayurveda Hand Wash

The Ritual Of Ayurveda Hand Wash

Ayurveda handtvål rengör och vårdar händerna med sina återfuktande och mjukgörande ingredienser av sötmandelolja och Indisk ros.

Energiboost!

The Ritual Of Happy Buddha

Happy Buddha har sin inspiration från Kina för 1100 år sedan från en munk som spred glädje omkring sig och kallades ”den skrattande Buddhan”. Happy Buddha ritualen vill lyfta positivitet och humör uppåt. Produkterna är berikade med söt apelsin och Cederträ som är energigivande och ger en daglig dos av lycka.

Rituals The Ritual of Happy Buddha Energising Ritual 2019 2