Rapunzel of Sweden – extensions

För dig som inte vill ha hårförläning eller hårförtjockning permanent passar Rapunzel of Sweden perfekt. Vill du fylla ut tjockleken på håret eller förlänga håret snabbt inför en kväll finns det extensions för just detta.

Företaget startades 2007 och erbjuder löshår tillverkat av äkta hår med mycket hög kvalitet. Det finns flera valmöjligheter att välja mellan från Rapunzel of Sweden. Deras produkter och hår finns till försäljning både för frisörer/salonger men också till allmänheten. De har en hemsida som det går smidigt att beställa ifrån och de har de bästa lösningarna för snabb och naturlig hårförtjockning och hårförlängning.

Nedan tipsar jag om olika sätt att fylla ut eller förlänga håret på med hjälp av extensions från Rapunzel of Sweden. Det är enkelt sätta i och ta ur som man vill. Tvekar du på vilken hårdel du ska välja att köpa från Rapunzel så rekommenderar jag att du köper hairband!


Rapunzel hairband recension

rapunzel hairband

Min absoluta favorit är Rapunzel hairband! Det tar bara några sekunder för dig att sätta i och ser naturligt ut på grund av det elastiska tunna bandet. Det ger dig både ett tjockt och långt svall. Tvekar du på vilken hårdel du ska välja att köpa från Rapunzel of Sweden kan du klicka här! Det kommer att vara smidigt att sätta i och ta ur för dig, hjälper dig att både förtjocka och förlänga håret samt ger ett naturligt snyggt resultat och är den ultimata quickfixen inför en fest eller middag. Fungerar naturligtvis också utmärkt att bära till vardagslooken.

Köp hairband >>

Easy clip in

rapunzel easy clip in m73108 cendre ash blonde mix 50cm 0 f169

Det absolut smidigaste är Easy clip in set som består av endast en hårdel som fästes med clips. Det blir som en hårrad runt hela huvudet, den fyller enkelt ut ditt hår så det blir tjockare och fylligare. Denna rekommenderar jag att använda som en förtjockning. Den enda längden som är 50 cm, om du har kortare hår kan du ta med håret till frisören och be om att klippa in det i din egen längd. Det är viktigt att det klipps av en professionell frisör då det kan se onaturligt och fejk ut annars.

Köp Easy clip in >>

Easy clip in set finns i femton olika färger. Man kan även använda easy clip in set för att förändra sin hårfärg, om man vill ha lite ljusare slingor/balayage kan man välja en färg som matchar med sin egen men som även har lite ljusare inslag. Perfekt för dig som vill testa en ny hårfärg men inte vill färga ditt egna hår.

Läs mer på Rapunzel >>

rapunzel easy clip in original o73108 cendre ash blond ombre 50cm 5 10006114 375a

Clip-on set 7 pieces premium

rapunzelofswedencliponset7pieces

För dig som vill förlänga håret samt fylla ut det rekommenderar jag Clip-on set 7 pieces. Det är mer hår än easy clip on och består av sju hårdelar i olika storlekar. De större delarna kan du sätta in baktill och de mindre framtill för att få ett naturligt resultat. Clip on set 7 pieces finns i hela 57 olika färger.

Köp Clip on set 7 pieces >>

Titta på instruktionsvideon till höger för att se exakt hur Clip-on set 7 pieces fästes i ditt hår för att skapa en hårförlängning.

Läs mer på Rapunzel >>


Sleek clip-on set 7 pieces

sleek clip on set
sleek clip on set 7 pieces c7.3 8.3 brilliant blonde colormelt detalj

Sleek clip-on set är detsamma som clip- on set 7 pieces men skillnaden är att sleek clip-on set är anpassat för dig med tunnare hår. Sleek clip on set är sömlöst med tunnare diskretare fästen som sitter bekvämt, slimmat och stabilt.

Till höger kan du se hur naturligt och vackert resultatet blir.

Köp Sleek clip on set >>

rapunzel fore bild
rapunzel efterbild

Clip-in Ponytail

clip on ponytal rapunzel
clip in ponytail detail

Perfekt för dig som vill ha en tjock, lång och snygg hästsvans passar Clip-in Ponytail bra. Det kan vara svårt att få till en riktigt fin, fyllig och lång hästsvans och då är detta den optimala lösningen. Tofsen fästes enkelt med clips runt din egen hästsvans. Sedan snurrar du runt en hårslinga runt tofsen för att täcka och vips har du en supersnygg hästsvans som samtidigt ser så naturlig ut. Detta är den perfekta lösningen inför en utekväll, en middag eller en finare gala.

Köp Clip-in Ponytail >>

Med Rapunzels Clip-in Ponytail kan du med kort hår få en lång, snygg hästsvans! Placera den var du helst önskar, det smarta kardborrefästet är både lätt att fästa och ger ett naturtroget intryck!

Läs mer på Rapunzel >>

rapunzelofswedenponytail

Clip-in löslugg

clip in fringe 10.8

Clip-in löslugg för dig som vill testa på att ha lugg men inte vill klippa av ditt eget hår. Nu när luggmodet är hetare än någonsin rekommenderar jag verkligen att skaffa denna. Den är kortare i mitten och längre ut mot sidorna vilket gör att man kan välja om man vill ha den som en hellugg, eller om man vill svepa den åt sidorna som en snygg gardin lugg.

Köp Clip-in löslugg >>

Clin-in fringe fästes enkelt med en klämma på undersidan som du knäpper fast där du vill ha luggen. Jag rekommenderar att dela upp håret i en liten triangel vid fronten och sätta fast luggen undertill, sedan kan man täcka över ”kanten” med sitt egna hår och svepa det åt sidorna så att luggen träder fram.

clip in fringe modell

Sleek hairband

sleek hairband

Sleek hairband är ett ultralätt löshår som är fäst på ett ännu mjukare och mere följsamt träns – som är utvecklat och designat med hjälp av influencern Kenza Zouiten Subosic. Sleek hairband ör ultimat för dig med tunnare hår för ett så skonsamt tillvägagångssätt som möjligt. Sleek hairband ger ett bekvämt och sömlöst resultat. Finns i 15 olika nyanser och kommer i 50 cm längd.

I instruktionsvideon till höger kan du se hur du går till väga för att sätta i Sleek hairband.

Köp Sleek hairband >>

Läs mer på Rapunzel >>

Rapunzel of Sweden rabattkod

Just nu behöver du inte ange någon rabattkod hos Rapunzel of Sweden. Du kan enkelt klicka dig vidare från någon av våra direktlänkar ovan för att säkerställa att du alltid får det bästa möjliga erbjudandet.


Rapunzelofsweden

Läs även vårt populära inlägg om färginpackning.