Rapunzel of Sweden – extensions

För dig som inte vill ha hårförläning eller hårförtjockning permanent passar Rapunzel of Sweden perfekt. Vill du fylla ut tjockleken på håret eller förlänga håret snabbt inför en kväll finns det extensions för just detta.

Företaget startades 2007 och erbjuder löshår tillverkat av äkta hår med mycket hög kvalitet. Det finns flera valmöjligheter att välja mellan från Rapunzel of Sweden. Deras produkter och hår finns till försäljning både för frisörer/salonger men också till allmänheten. De har en hemsida som det går smidigt att beställa ifrån och de har de bästa lösningarna för snabb och naturlig hårförtjockning och förlängning.

Nedan tipsar jag om olika sätt att fylla ut eller förlänga håret på med hjälp av extensions från Rapunzel of Sweden. Det är enkelt sätta i och ta ur som man vill. Tvekar du på vilken hårdel du ska välja att köpa från Rapunzel så rekommenderar jag att du köper hairband!


Easy clip in

Det absolut smidigaste är Easy clip in set som består av endast en hårdel som fästes med clips. Det blir som en hårrad runt hela huvudet, den fyller enkelt ut ditt hår så det blir tjockare och fylligare. Denna rekommenderar jag att använda som en förtjockning. Den enda längden som är 50 cm, om du har kortare hår kan du ta med håret till frisören och be om att klippa in det i din egen längd. Det är viktigt att det klipps av en professionell frisör då det kan se onaturligt och fejk ut annars.

Easy clip in set finns i femton olika färger. Man kan även använda easy clip in set för att förändra sin hårfärg, om man vill ha lite ljusare slingor/balayage kan man välja en färg som matchar med sin egen men som även har lite ljusare inslag. Perfekt för dig som vill testa en ny hårfärg men inte vill färga ditt egna hår.

Köp Easy clip in i valfri färg på rapunzelofsweden.com


Clip on set 7 pieces premium

För dig som vill förlänga håret och samt fylla ut det rekommenderar jag att köra på Clip on set 7 pieces. Det är mer hår än easy clip on och är sju hårdelar i olika storlekar så du kan sätta de större delarna baktill och de mindre framtill vilket ger ett mer naturligt resultat. Clip on set 7 pieces finns i hela 57 olika färger.

rapunzelofswedencliponset7pieces

Köp Clip on set 7 pieces på rapunzelofsweden.com


Clip-in ponytail

Perfekt för dig som vill ha en tjock, lång snygg hästsvans passar Clip-in ponytail bra. Det kan vara svårt att få till en riktigt snygg, fyllig och lång hästsvans och då är detta den optimala lösningen. Tofsen fästes enkelt med klipps runt din egen hästsvans. Sedan snurrar du runt en hårslinga runt tofsen för att täcka och vips har du en supersnygg hästsvans som samtidigt ser så naturlig ut. Detta är en perfekta lösningen inför en utekväll, en middag eller en finare gala.

Köp clip-in ponytail på rapunzelofsweden.com


Clip-in löslugg

Clip-in löslugg för dig som vill testa på att ha lugg men inte vill klippa av ditt eget hår. Nu när luggmodet är hetare än någonsin rekommenderar jag verkligen att skaffa denna. Den är kortare i mitten och längre ut mot sidorna vilket gör att man kan välja om man vill ha den som en hellugg, eller om man vill svepa den åt sidorna som en snygg gardin lugg.

Köp Clip-in löslugg på rapunzelofsweden.com


Rapunzel of Sweden hairband

Min absoluta favorit är Rapunzel hairband! Det tar bara några sekunder för dig att sätta i och ser naturligt ut på grund av det elastiska tunna bandet. Det ger dig både ett tjockt och långt svall. Tvekar du på vilken hårdel du ska välja att köpa från Rapunzel – köp hairband! Det kommer att vara smidigt att sätta i och ta ur för dig, hjälper dig att både förtjocka och förlänga håret samt ger ett naturligt snyggt resultat och är den ultimata quickfixen inför en fest eller middag. Fungerar naturligtvis också utmärkt att bära till vardagslooken.

Köp hairband på rapunzelofsweden.com

rapunzelhairband

För nya kunder som inte tidigare handlat från Rapunzel of Sweden har jag en rabattkod att erbjuda som ger 10 % rabatt vid köp över 500 kr!

Rabattkod: ADDHAIR


Läs även vårt populära inlägg om färginpackning.