Personliga presenter – hitta den bästa presenten med en personlig touch!

Innehåll

bra presenter pa natet

När man ska handla presenter kan det vara riktigt svårt att komma på vad man ska köpa. Men ett otroligt bra tips är att hitta personliga presenter som inte bara kommer att göra personen som får presenten väldigt glad utan också att den känner sig extra uppskattad.

En personlig present känns ofta mycket mer genomtänkt och är något man känner att man vill spara länge som minne, även om prylen inte kommer till användning.

presentguiden finns det en helt egen kategori för just ”personliga presenter” där det finns mängder av bra förslag på olika presenter man kan köpa. Nedan har StylingGuiden valt ut några favoriter som heta tips när det kommer till personliga presenter – alla finns att köpa på presentguiden. På presentguiden finns även massa andra kategorier gällande presenter så som roliga presenter, bröllopspresenter, upplevelse presenter, presenter till flickvännen och så vidare.

Personlig present till mamma

Min mamma bok

Min mamma Present fran smabarn

Perfekt present till mamma från barnet/barnen på exempelvis morsdag. Boken har titeln ”Min mamma” eller ”Vår Mamma” och barnets/barnens namn samt en personlig historia till mamman. Boken trycks så att mamman får en fin och personlig historia.


Personlig present till honom

Korthållare i metall – med namn

Korthallare metall Personliga presenter till honom 200 kr

En otroligt användbar, snygg och tidlös present till honom (pappa, pojkvän, bror) är en korthållare i metall med ingraverat namn på. Korthållaren har plats för 6 stycken kort och namnet graveras in med högkvalitativ laser.

Kärleksbrev pussel

Karleksbrev pussel Present till pojkvan flickvan Alla hjartans dag present

En otroligt gullig present till pojkvännen som verkligen berör. Presenten funkar lika bra till sonen, bästa vännen eller brodern.

Ett personligt pussel med ett kärleksbrev, en rolig historia eller ett fint minne. Personen som får detta pussel kommer nog häpnas flera gånger över den genomtänkta presenten och det drar dessutom ut lite på spänningen tills pusslet är helt färdig pusslat.


Personliga presenter till henne

Broderade handdukar

handdukar med brodyr Personliga presenter

Vad är finare än att ge bort handdukar med broderat namn på? Handdukarna känns mycket mer personliga med sitt egna namn på, dessutom blir det lättare att hålla koll på sin egen handduk om man exempel är och tränar/simmar eller är på spa. Handdukarna finns i färgerna vit, marinblå och mörkgrå.

Smyckeskrin med gravyr

Smyckeskrin med gravyr Personliga presenter

Otroligt vackra och eleganta smyckeskrin med gravyr är ett säkert presentval till flickvännen, mamman, bästisen, systern eller mormorn/farmorn. De flesta kvinnor har en hel del smycken och att kunna förvara dom i ett vackert smyckeskrin som dessutom har en fin gravyr på med antingen namn eller en personlig text är ju helt perfekt.

Smyckeskrinen finns i olika storlekar och i olika färger så som rosa, ljusblå, beige, mintgrön, vit, brun och grå. Även färgen på insidan varierar.


Personlig present till bebis

Personlig babyfilt

Personlig babyfilt Present till nyblivna foraldrar baby

Perfekt present att ge till nyblivna föräldrar eller som doppresent. Den mjuka filten i fleece får en personlig touch genom att man väljer namn och en personlig text till den lilla bebisen. Man kan även lägga till bilder/mönster på filten.


!TIPS!

Ett annat tips för att göra presenten ännu mer personlig är att slå in presenten själv. Köp fint presentpapper, fint presentsnöre, sidenband eller varför inte läderband? Och designa paketet utifrån en personlig touch och stil som passar just den som ska få presenten. Man kan även dekorera paket med torkade blommor, klistermärken och så vidare.

mia golic 6JtuGvLzh20 unsplash
visual stories micheile Afjk 6oFzPE unsplash
gilian cebu fMZ LEz25DY unsplash