Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair

149 kr

Det billigaste priset för Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair är just nu 149 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Radiant Lift Concealer från Max Factor är en flytande concealer som både är long-lasting och lystergivande samt täcker missfärgningar och får trötta skuggor att försvinna.
Radiant Lift Concealer är ljusreflekterande och berikad med vitaminer. Den har en tunn lättvikts-formula och döljer mörka ringar på ett ögonblick. Radiant Lift Concealer sitter hela dagen och kvällen tack vare dess unika formula. Tuben har en mjuk cushionapplikator som förenklar appliceringen av concealern. Radiant Lift Concealer har en uppljusande effekt över hudens ojämnheter och ger ett strålande resultat för en naturlig makeup. Oljefri och dermatologiskt testad.
Long-lasting med lyster
Berikad med vitamin C och E
Cushionapplikator för mjuk och smidig applicering
Döljer ojämnheter och mörka ringar
Oljefri
Dermatologiskt testadAnvändning:Applicera Radiant Lift Concealer under ögonen för att ljusa upp, på ojämnheter för att täcka och på ansiktets höga partier för att lyfta och framhäva.
Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair

Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair
Max Factor Radiant Lift Concealer 01 Fair
149 kr