Max Factor Miracle Touch Foundation 45 Warm Almond

219 kr

Det billigaste priset för Max Factor Miracle Touch Foundation 45 Warm Almond är just nu 219 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Miracle Touch Foundation från Max Factor är en medium till hög täckande foundation som ger ett snabbt och täckande resultat med en naturlig lyster. Miracle Touch Foundation är berikad med hyaluronsyra och SPF 30. Medföljande svamp är av mycket god kvalitet och med några enkla svep får du en utjämnande, lyster-rik och felfri hy.
Miracle Touch transformeras vid hudkontakt – från fast till flytande och ger sedan en sammetslen och pudrig finish. Det här är en foundation som är otroligt återfuktande, innehåller SPF 30, reducerar rodnad och ojämnheter på ett ögonblick och är enkel att applicera. Miracle Touch har en unik lättviktsformula vilket resulterar i en tunn och naturlig känsla på huden. Täpper inte igen porer och lägger sig inte i fina linjer. Miracle Touch Foundation är oljefri och dermatologiskt testad.
Transformeras vid hudkontakt – från fast till flytande till pudrig
Täcker fina linjer och rynkor samt ger en perfekt utjämning
Återfuktande med hyaluronsyra
Medium till hög täckning
Oljefri
SPF 30
Dermatologiskt testadAnvändning:Använd medföljande svamp som sitter i locket. Svep längs huden för en tunn och naturlig finish. Dutta med lätta upprepande rörelser för en mer täckande och jämn finish.
Tips från Max Factors makeupartist: för ett jämnare och extra hållbart resultat, använd en primer som grund innan foundation.
Max Factor Miracle Touch Foundation 45 Warm Almond

Max Factor Miracle Touch Foundation 45 Warm Almond
Max Factor Miracle Touch Foundation 45 Warm Almond
219 kr