Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliner Charcoal

169 kr

Det billigaste priset för Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliner Charcoal är just nu 169 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Max Factor Masterpiece Matte Liquid Eyeliner ger dig exakt och vacker inramning av ögonen med ett enda drag. Denna färgmättade och vattenfasta eyeliner ger intensiv färg som håller i upp till 12 timmar och har en matt finish. Den flytande och exakta eyelinern glider lätt över huden och ger en ultrafin linje, en favorit bland både nybörjare och professionella makeupartister.
Färgen torkar snabbt och sitter kvar där den ska. Denna veganska produkt står emot fukt och svett, smular inte och färgar inte av sig, utan sitter där den ska. Den innehåller filmbildande polymererer och ljusreflekterande partiklar som ger en matt och superhållbar finish.
Användning:
Börja mitt på ögat, så nära den övre franskanten som möjligt, och följ ögats form till den yttre ögonvrån. Rita därefter ett streck från den inre ögonvrån och in till mitten av ögat. Gör en ”vinge” genom att låta strecket gå lite uppåt vid den yttre ögonvrån. Gör strecket lite kraftigare vid den yttre ögonvrån i en trekant, så att du får vackra kattögon. Använd en färgad, flytande eyeliner vid den nedre franskanten så skapar du en vacker och dramatisk kontrast.
Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliner Charcoal

Max Factor Masterpiece Matte Liquid Eyeliner Charcoal
Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliner Charcoal
169 kr