Max Factor Facefinity Blush 25 Alluring Rose

179 kr

Det billigaste priset för Max Factor Facefinity Blush 25 Alluring Rose är just nu 179 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Max Factor Creme Puff Blush är ett puderrouge som matchar hudtonen med sin lätta, kompakta formula innehållande fint malda, multi-tonade pigment som smälter jämnt in i huden och ger ett naturlig finish.
Rouget tillåter dig att bygga upp den färgintensitet du önskar för att kunna skapa din personliga look, från neutral till en mer intensiv färglook. Creme Puff Blush ger liv åt din hy med strålande, varm glöd och highlightade kindben. Med sina multi-tonade nyanser som matchar hudtonen, ger Creme Puff Blush en enkel och kontrollerad kontur.
Puderrouge
Multi-tonade nyanser som matchar hudtonen
Ger en enkel och kontrollerad kontur
Tillåter dig att bygga upp den färgintensitet du önskarAnvändning:Använd en torr borste, då smälter rouget in i hyn och framhäver dina kindben för en naturlig glöd. För att bygga färgintensitet applicera lager på lager utan att vara rädd för en ”kakig” effekt. Applicera rouget med en fuktad borste för en mer dramatisk och intensiv färgton.
Max Factor Facefinity Blush 25 Alluring Rose

Max Factor Creme Puff Blush 25 Alluring Rose 25 AlluringRose
Max Factor Facefinity Blush 25 Alluring Rose
179 kr