Max Factor Color Xpert Soft Touch Palette 003 Hazy Sands

219 kr

Det billigaste priset för Max Factor Color Xpert Soft Touch Palette 003 Hazy Sands är just nu 219 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Max Factors Colour X-pert Soft Touch Palette är en ögonskuggspalett med mjuk och krämig konsistens som ger en jämn sammets-finish vid applicering. Colour X-pert Soft Touch Palette är en mångsidig palett som passar såväl till vardags som till fest. Ögonskuggspaletten innehåller fyra högkvalitativa ögonskuggor i perfekt matchande nyanser som möjliggör oändliga kombinationer. Ögonskuggorna har en bakad puderformula som innehåller vackert mättade pigment och ger en intensiv färg som håller hela dagen. Den sammetslena puderkonsistensen är byggbar: från mjuk jordnära toning för en elegant look till en mer kraftig sotning.
-Ögonskuggspalett med 4 nyanser
-Bakad formula med intensiva pigment
-Byggbar formula och sammetslen finish
Applicera ögonskuggorna med en kompakt ögonsskuggspensel eller en skumgummiapplikator. Tona ut övergångar med en toningsborste för ett naturligt uttryck. Lägg ljusa skuggor i inre ögonvrån för att öppna upp, och mörka längs fransraden samt i yttre ögonvrån för att skapa intensitet och ett djup i din blick.
Max Factor Color Xpert Soft Touch Palette 003 Hazy Sands

Max Factor Colour X-Pert Soft Touch Palette 03 Hazy Sands
Max Factor Color Xpert Soft Touch Palette 003 Hazy Sands
219 kr