Max Factor Colour Elixir Lipstick 010 Toasted Almond

169 kr

Det billigaste priset för Max Factor Colour Elixir Lipstick 010 Toasted Almond är just nu 169 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Colour Elixir Lipstick från Max Factor är ett hållbart och vårdande läppstift i en klassisk hylsa. Välj bland flera härliga färger och nyanser – ett läppstift för varje tillfälle.
Colour Elixir lipstick är ett mjukgörande läppstift som på endast 7 dagar förvandlar torra läppar till silkeslena, mjuka läppar. Läppstiftet innehåller 60% elixir (ett koncentrat) som vårdar och mjukgör läpparna med fuktreglerande och mjukgörande ämnen som vitamin E och antioxidanter. Läpparna känns mjuka, silkeslena och återfuktande i upp till 24 timmar när du använder Colour Elixir Lipstick. Välj bland flera naturliga, färgstarka eller klassiska nyanser för att utöka din läppstiftssamling.
Klassiskt läppstift i flera nyanser
Återfuktande och vårdande
Mjukgörande formula som håller upp till 24 timmarAnvändning:Applicera Colour Elixir lipstick direkt från hylsan eller med en separat pensel för mer precision. Grunda med Max Factor Colour Elixir Lipliner för ett jämnare och mer hållbart resultat.
Max Factor Colour Elixir Lipstick 010 Toasted Almond

Max Factor Colour Elixir Colour Elixir Lipstick 010 Toasted Almond
Max Factor Colour Elixir Lipstick 010 Toasted Almond
169 kr