Loreal Paris Casting Crème Gloss Conditioning Color 600 Dark Blonde

119 kr

Det billigaste priset för Loreal Paris Casting Crème Gloss Conditioning Color 600 Dark Blonde är just nu 119 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Loreal Paris Casting Creme GlossDenna intensivtoning ger håret en skimrande ton och en glansig yta, helt utan ammoniak. Casting Crème Gloss är berikad med ett patenterat, konditionerande komplex som ger näring till håret, från rot till topp samt hjälper till att skydda hårfibrerna. Denna intensivtoning är enkel att applicera och har en delikat doft som gör att färgningen känns lyxig och behaglig. Den täcker upp till 70 % grått hår och är berikad med bidrottning-gelé för att intensivt vårda och ge ett satin-mjukt hår.Fri från ammoniak.Denna produkt innehåller:En tub färgkräm, 48 mlEn tub framkallningskräm, 72 mlEtt applicerings-munstyckeEn efterbehandlingskur med bidrottning-gelé, 40 mlEtt par plasthandskarEn bruksanvisning
AllergitestViktigt: färgen kan framkalla en allergisk reaktion som i vissa sällsynta fall kan vara allvarlig.Det är absolut nödvändigt, i samtliga fall, att göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används (se bruksanvisning).Använd ej:om du tidigare har reagerat på hårfärgningsprodukter eller har en irriterad eller skadad hårbotten.Hennatatuering: om du någon gång har gjort en hennatatuering finns det risk att du har utvecklat allergi utan att veta om det. Använd inte produkten utan att först göra ett allergitest på huden 48 timmar innan produkten används.Kom ihåg att köpa produkten i god tid så att du hinner göra allergitestet 48 timmar innan.
Loreal Paris Casting Crème Gloss Conditioning Color 600 Dark Blonde

Loreal Paris Casting Crème Gloss 600 Dark Blonde
Loreal Paris Casting Crème Gloss Conditioning Color 600 Dark Blonde
119 kr