Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250 ml

359 kr

Det billigaste priset för Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250 ml är just nu 359 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Ett färgbevarande pH-balanserat schampo som skonsamt rengör, stänger fjällskiktet för glans och bidrar till att bevara färgen. Tillför näring och åter­fuktar samtidigt som det skyddar mot mineraler från hårt vatten för garanterad glans.
Användning: Applicera på blött hår och massera
in i hår och hårbotten. Skölj och upprepa. Använd med hela EVERLASTING.COLOUR-serien för bästa resultat.
EVERLASTING.COLOUR är en färgbevarande, stärkande och skyddande serie. Produkterna förseglar färgen och ger håret magisk glow.
När EVERLASTING.COLOUR används som en serie bidrar den till hårbottens naturliga mikrobiom, till att stoppa beläggningar av mineraler från hårt vatten, samt skyddar mot färgavvikelser som skapas av miljöpåverkande faktorer och UVA/UVB-exponering. Passar perfekt för kemiskt behandlat hår.
Serien innehåller CHROMATIC och RADIATE-komplex samt bond-building-teknologin KM.BOND. Du får det bästa som naturen och vetenskapen kan erbjuda för hållbar färgvård. 250 ml
Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250 ml

Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250 ml
Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250 ml
359 kr