ghd Curve® Thin Wand

2 299 kr

Det billigaste priset för ghd Curve® Thin Wand är just nu 2 299 kr. För att läsa mer klickar du på knappen nedan som tar dig direkt till den rekommenderade butiken.

Gå till butik »

Kategori:

Beskrivning

Professionell 14 mm smal tång för definierade och jämna lockar i alla hårtyper och längder
Två års garanti
Vi presenterar vår smalaste locktång hittills, ghd curve® thin wand – med en 14 mm keramisk cylinder designad för att skapa strama, definierade lockar. Perfekt för att FÖRBÄTTRA NATURLIGT LOCKIG TEXTUR eller FÖRVANDLA RAKT HÅR och SKAPA VÅGOR, för en vackert definierad finish.
Utrustad med ultrakompakt PTC-värmeteknik, med optimal 185 °C stylingtemperatur över hela cylindern, för hållbara lockar utan extrem värme. Forma spänstiga lockar på bara 3 sekunder*, med resultat som varar i upp till 24 timmar**. Att styla med ghd curve® smal tång går snabbt och enkelt, även på längre hår, tack vare den +38 % längre cylindern†. Oavsett hårtyp eller struktur, skapa högdefinierade, friska lockar med mindre skada††. Den avancerade keramiska beläggningen på den smala cylindern ger håret en slät, högglansig finish och förbättrar stylingkontrollen och greppet.
Den smala tången är designad för att skapa en sömlös stylingupplevelse, den är lätt och ergonomisk och har ett långt snöre som kan vridas 360° för flexibel styling. För ökad säkerhet och sinnesro har tången ett automatiskt viloläge som stängs av efter 60 minuters inaktivitet. Det inbyggda säkerhetsstativet skyddar ytorna när du lägger ner den under styling. Den skyddande spetsen och medföljande stylinghandsken gör att du kan kontrollera din stil. Universalspänning gör att du kan skapa gudinneliknande lockar och glänsande vågor var som helst i världen.
Definiera och erövra med ghd curve® thin wand för fängslande lockar som inte äventyrar hårets hälsa. För en överlägsen finish och upp till 48 timmars stadga**, använd tillsammans med ghd curly ever after – curl hold spray.
”*när håret är virat runt cylindern
**tekniskt test som mäter lockarnas hållbarhet i en fuktkammare vid 50 % relativ luftfuktighet
†jämfört med ghd curve® soft curl locktång och classic curl locktång och classic wave locktång
††jämfört med locktång vid 210 °C med motsvarande eller längre kontakttid”
HÖGDEFINIERADE LOCKAR
Definiera och erövra med vår tunnaste locktång – med PTC-värmeteknik för att ge optimal stylingtemperatur på 185°C för effektiv lockning utan extrem värme.
VÅR SMALASTE TÅNG
Skapa strama, definierade lockar med ghd smal tång14 mm och +38 % längre cylinder†, för snabb styling även i längre hår.
30 sekunders uppvärmningstid
Börja styla på 30 sekunder, skapa enkelt lockar från bara 3 sekunder* med resultat som varar i upp till 24 timmar**.
SMIDIG STYLING
2,7 m sladd med professionell längd och 360°svivel för enkel användning i varje hårsektion.
GÖR DIG REDO FÖR KURVAN
Njut av snabb styling och hållbar lockdefinition utan extrem värme med nya ghd curve® smal tång.
SÅ SKAPAR DU FRAMTRÄDANDE HOLLYWOOD-VÅGOR
Skulptera sensuella Hollywood-vågor med ghd curve® smal tång för en ultradefinierad och glamorös look.
TESTAD AV PROFFS
ghd smal tång är perfekt för alla hårlängder och locktyper, även för superkort hår. Den jämna temperaturen skapar lockar som ser friska och spänstiga ut. Det här är mitt nya go-to-verktyg för att skapa unika lockar som drar blickarna till sig.
– Charlotte Mensah, global varumärkesambassadör
POWER COUPLE
För lockar som håller hela dagen och natten, få upp till 48 timmars stadga med ghd curve®-serien i kombination med ghd curly ever after – curl hold spray**.
PRISUTNÄMNINGAR
ghd har vunnit över 350 skönhetsutmärkelser världen över i över 20 år och har varit ledande inom innovation, prestanda och design för att ge dig bra hårdagar varje dag.
Egenskaper och fördelar:
Optimal stylingtemperatur på 185ºC – För långvariga resultat utan att skada hårets hälsa och integritet.
Professional 14 mm locktång – Upptäck vår professionellt godkända 14 mm locktång, perfekt för att skapa definierade och jämna lockar, vågor och texturer.
Skyddande stylinghandske – Använd ghd:s medföljande stylinghandske för att skydda din hand under stylingen.
Lång, smal cylinder – Utformad för enkla, definierade lockar – även i längre hår.
Sval topp – Ger en säker och bekväm plats att vila handen på när du lockar håret.
Säkerhetsstativ – Placera tången säkert på hårda ytor när den inte används.
2,7 meter lång spiralsladd med professionell längd – 360-graders spiralsladd som gör det enkelt och smidigt att styla håret.
PTC-värmeteknik – Övervakar värmen över hela cylindern var 20:e sekund för att säkerställa jämn fördelning och låsa in lockarna.
Automatisk sleep mode-funktion – Locktången stängs av automatiskt efter 60 minuters inaktivitet.
Universalspänning – För enastående ghd-prestanda oavsett var i världen du befinner dig.
ghd Curve® Thin Wand

ghd Curve® Thin Wand
ghd Curve® Thin Wand
2 299 kr