Olaplex silverschampo – allt du behöver veta!

Fantastiska och revolutionerande Olaplex har precis släppt en nyhet. Nämligen ett OLAPLEX SILVERSCHAMPO!

Hur fantastisk är inte detta? Många upplever att silverschampo torkar ut håret och gör det strävt. Det finns absolut många bra och vårdande silverschampo på marknaden som inte torkar ur håret. Olaplex silverschampo är ett ett av dom.

För dig som älskar olaplex vanliga schampo kommer att älska Olaplex silverschampo.

Gå till butik >>

olaplex silver schampo 1
olaplex silver schampo

Olaplex No. 4P blonde enhancer toning shampoo

Olaplex silverschampo är ett schampo som precis som Olaplex vanliga schampo bygger upp, återfuktar och mjukgör håret men samtidigt neutralierar bort gula toner i blont hår och ger en kall och klar nyans. Schampot är högpigmenterat med en mörklila färg som ger ett ordentligt kallt resultat – perfekt för dig som lider av mycket gula toner i håret eller för dig som älskar en riktigt kall och krispigt blond ton. För dig som bara vill ha en något kallare ton kan detta silverschampo vara något för starkt, då rekommenderar jag att blanda ut det med ett vanligt Olaplex schampo eller ett annat återfuktande bra schampo för att få en lite svagare neutralisering på håret.

Användning:

Massera in i blött hår och låt verka 1-3 minuter – ju längre tid desto kallare resultat, överskrid inte tiden på 5 minuter då håret då kan suga åt sig och skifta i lila/grått. Skölj sedan ur noga och avsluta med Olaplex balsam. Om du har mycket produktrester i håret som torrschampo, hårspray osv eller om håret är väldigt smutsigt, schamponera en gång med det vanliga Olaplex schampot först.

Vill du veta mer om Olaplex alla produkter? Läs inlägget ”Olaplex – allt du behöver veta”!