Nyhet! Olaplex no 9

Det absolut senaste tillskottet i Olaplex-familjen är här! Nämligen Olaplex no 9.

Oj ska det komma ännu fler Olaplex produkter kanske många tänker… det finns ju redan så många, och vad skulle kunna behövas mer? Precis så tänkte jag också när jag fick höra att det kommit ännu en produkt. Jag var skeptisk till en början men när jag fick testa produkten blev jag otroligt positivt överraskad! Herregud vilken superprodukt. Det är sällan jag som frisör känner att en produkt verkligen är mindblowing, men när jag testade Olaplex no 9 blev jag faktist blown away.

Min känsla av håret efter att ha testat Olaplex no 9 var silkeshår. Ett otroligt silkesmjukt hår som ändå kändes luftigt, hade volym och att produkten kändes otroligt lätt i håret. Håret kändes väldigt lätt att reda ut, från att ha ett hår som kan vara svårt att dra fingrarna igenom gick det plötsligt att dra fingrarna rakt igenom håret, och håret kändes verkligen som lätt silke.

Nedan kommer en närmare presentation om produkten och dess egenskaper:

Olaplex no 9 bond protector serum

olaplex no 9

Olaplex no 9 – multifunktionellt serum

Olaplex no 9 är ett serum som är rikt på antioxidanter som stärker håret och skyddar håret från yttre faktorer som fria radikaler, föroreningar och slitage. Serumet är viktlöst och ger ett omedelbart resultat i håret.

Olaplex no 9 är fullproppat med antioxidanter som förstärker effekten av din hårrutin och gör ditt hår mer lätthanterligt, eliminear frizz, gör håret silkeslent och tillför styrka och skydd till håret samt skyddar mot värme upp till 230 °. Produkten är även silikonfri.

Användning

Applicera serumet i nytvättat handdukstorkat hår från botten till topparna (produkten kan med fördel appliceras även i hårbotten då den är viktlös och ger volym), låt sedan håret antingen självtorka eller fönas med hårfön. Produkten är perfekt även för lockigt hår då den ger definition åt lockar.

Varför ska man använda Olaplex no 9?

  • Skyddar håret från yttre föroreninsskador.
  • Förbättrar hanterbarheten.
  • Jämnar ut håret (fungerar lite som en primer) innan andra stylingprodukter.
  • Ger håret näring, skydd och reparation.
  • Värmeskydd upp till 230 °.
  • Gör håret silkeslent.

Köp Olaplex no 9 här >>

olaplex no 9
olaplex no 9
olaplex no 9
olaplex no 9

Läs även ”Olaplex – allt du behöver veta”!