Nyårsklänningar – Hitta din klänning till nyår online

Det börjar närma sig slutet på året och det kan vara kul att börja planera och kika efter lämpliga nyårsklänningar att avsluta året i och att fira in det nya året med!

Nyår är en högtid där det kan vara kul att klä upp sig lite extra och få känna sig extra fin. Nedan kommer jag att ge tips på sex olika outfits med snygga nyårsklänningar för olika stilar och såklart även några alternativ för tjejen som inte vill bära klänning på nyår.

Hitta din nyårsklänning nedan utifrån vilken stil du tycker om bäst! För att hitta rätt nyårsklänning kan du reflektera över om du föredrar den eleganta, glammiga, rockiga, glittriga, fina, stilsäkra, modemedvetna eller rosa stilen mest. Detta är StylingGuidens utvalda favoriter bland alla nyårsklänningar 2020!


Nyårsklänning för Eleganta Elena

För dig som gillar att klä dig elegant och feminint och som vill klä upp dig i klänning på nyårsafton är denna svarta figurnära sidenklänningen med tunna axelband så läcker! Matcha med skor, väska och smycken i silver och en lyxig svart kappa med fuskpälskrage!


Nyårsklänning för Glammiga Gabriella

För dig som gillar glamour är denna guldfärgade klänningen så glammig och het! Matcha med nyanser som går ton i ton med klänningen – bruna klackar, guld clutch, beige pälsjacka och stora guldringar i öronen!


Nyårsklänning för Rockiga Rebecka

För dig som gillar en tuff och rockig stil är denna läckra skinnklänningen så sexig och cool. Matcha med grövre kängor, en rockig väska med diamanter och en grön pälsjacka för att bryta av, samt ett par superläckra örhängen som pricken över i!


Nyårsklänning för Glittriga Gina

För dig som gillar att vara extra glittrig på nyår är denna nyårsblåsa i svart med paljetter perfekt! Matcha med ett par knähöga stövlar, en metallic väska, svart pälsjacka och ett par glittriga roséguld örhängen.


Nyårsklänning för Fina Felicia

För dig som vill se sådär extra fin och sofistikerad ut är denna vackra champagne färgade klänningen så fin! Matcha med ett par klackar i färgen nude, en beige väska, en fin brunbeige kappa med fuskpälskrage och ett par vackra örhängen i guld, pärlor och rosa.

Nyårsklänning för Stilsäkra Stella

För dig som inte vill ha klänning på nyår men ändå vill klä upp dig och vara stilsäker är denna byxdress med överdel i paljett så snygg! Matcha med ett par klassiska svarta pumps, en stilren beige kappa, en lackväska och smycken i silver!

Nyårsklänning för Modemedvetna Matilda

Ett annat alternativ till dig som inte vill bära klänning på nyår är dessa modemedvetna svarta byxor med slits samt en långärmad blus i spets. Matcha med ett par stilrena svarta klackar med detalj, en glittrig väska och ett par bling örhängen.

Nyårsklänning för Rosa Ramona

För dig som älskar rosa och extra feminint är denna underbara glitterklänning i färgen blush helt magisk. Matcha med en söt rosa väska, en brunbeige kappa och ett par neutrala klackar.

Hoppas att du fått lite inspiration kring olika nyårsklänningar till årets nyårsoutfit och att du fått några bra tips på snygga nyårsklänningar!

Alla kläder, skor, smycken och väskor finns att köpa på Bubbleroom.