Nivea ansiktskräm – Allt du behöver veta

Nivea ansiktskräm är en del av ett varumärke som är mycket populärt och finns att handla i både apotek och butiker. Om du vill prova deras produkter men inte är säker på var du ska börja, kolla in våra rekommendationer för en Nivea ansiktskräm. I den här artikeln presenterar vi fem olika alternativ.

Även om du inte är en stor hudvårdsentusiast är det troligt att du använder en ansiktskräm dagligen. Vi har skapat en lista med fem utmärkta alternativ som vi tror skulle vara väl värda din tid att testa, baserat på Niveas sortiment av ansiktsprodukter och listat vilken Nivea ansiktskräm som är bäst.

Nivea är ett fantastiskt varumärke med en lång historia. De är kända för sina hudvårdsprodukter av utmärkt kvalitet och är mycket populära bland människor i alla åldrar. Niveas varor är ganska prisvärda, vilket gör det omöjligt att säga nej till! Förutom att de finns på apotek kan de också hittas i vanliga butiker.

Det finns många olika ansiktskrämer från Nivea att välja mellan. De har en mängd olika produkter som gör det enkelt att upptäcka en favorit; testa dem alla tills du hittar den som fungerar för dig!

NiveaAqua Sensation Refreshing Moisturizer 50 ml

nivea-aqua-sensation-refreshing-moisturizer

Aqua Sensation Refreshing Moisturizer är en lätt men mycket återfuktande dagkräm med Hydra IQ och gurkextrakt.

Hydra IQ stimulerar nyproduktionen av fuktkanaler i hudcellerna och har en omedelbar och långvarig, intensivt återfuktande verkan. Den förbättrar avsevärt hudens uppbyggnad och ger huden underbar lyster och märkbar spänst.

Formulans UVA- och UVB-filter hjälper till att skydda huden mot solens skadliga strålar och för tidigt åldrande.

Se priset här

Nivea Daily Essentials Combination Skin

nivea ansiktskram daily essentials

Mattifying Day Care är en mattifierande dagkräm, speciellt utvecklad för blandad hy.

Krämen reducerar blankhet och har en mattifierande effekt. Berikad med havsalger och Hydra IQ som effektivt reglerar fetthalten, samtidigt som huden återfuktas på djupet utan att täppa till porerna.

Innehåller även UVA- och UVB-filter som skyddar huden mot skadlig strålning. Hyn blir väl återfuktad, och får ett matt och vackert utseende.

Se priset här

Nivea Men Originals – Ansiktskräm för män

Nivea Men Originals – Ansiktskram for man

Moisturising Face Care Cream är en ansiktskräm speciellt framtagen för mäns hud. Den välgörande formulan är berikad med lugnande aloe vera, vitamin E och aktiva fuktighetsbevarande ingredienser som gör huden mjuk och smidig. Krämen har en lätt konsistens som absorberas snabbt och gör att din hud känns uppfriskad, mjuk och len.

Se priset här

Nivea Cellular Anti-Age Nattkräm

nivea cellular anti age night cream 50ml 1479 164 0050 3

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Firming Night Cream fyller ut rynkor och förbättrar hudens fasthet.

Formulan innehåller en kombination av de cellaktiverande * ingredienserna hyaluron och kollagen-booster. Detta aktiverar hudcellerna så att de producerar sin egen hyaluronsyra och kollagen * och förbättrar cellförnyelsen samt snabbar på hudens egna regeneration.

Resultatet: Din hud känns slät och silkeslen. Under natten regenereras och återfuktas huden. Dermatologiskt testad. * testad på hudceller

Se priset här

Nivea Q10 Extra Nourishing Day Cream

nivea q10 extra nourishing day cream 50ml 1479 410 0050 2

NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Day Cream passar för torr till mycket torr hud och återfuktar huden i upp till 24 timmar.

Dagcremen innehåller ekologisk arganolja som ger en mjuk hudkänsla hela dagen. Formulan innehåller även Q10 som är 100% identisk med hudens egna Q10, en skyddande antioxidant som reducerar tecken på åldrande.

Ansiktscremen reducerar rynkor på fyra veckor och stärker huden på två veckor. Passar perfekt ihop med Q10 Power Extra Nourishing nattcreme och ansiktsolja.

Se priset här

Nivea ansiktskräm för dig

Det finns många ansiktskrämer från Nivea att välja mellan, som du kan se i de alternativen som vi har presenterat ovan. Oavsett vilken hudtyp och vilket tillstånd du har finns det en produkt för dig, så gå vidare och upptäck din favorit!

Oavsett om du väljer en lättare ansiktskräm från Nivea eller en tjockare bör du pröva dig fram för att se att du får du resultat du önskar. Kommer det att vara en ansiktskräm som koncentrerar sig på att ta bort rynkor, eller kommer det att vara en som fokuserar på att återfukta?

Då en ansiktskräm från Nivea inte kostar särskilt mycket så kan du testa utan att det innebär en stor kostnad. Vi är övertygade om att du snart kommer att hitta din nya favoritkräm!

Vi är övertygade om att du snart kommer att hitta din nya favoritkräm!