Nagelklippare bäst i test – se våra 7 favoriter

En bra nagelklippare är något för de som vill ha fina naglar. Även om vi har olika preferenser för hur vi vill klippa eller fila våra fingernaglar, är det annorlunda när det gäller tånaglar – då är det en nagelklippare som är det ultimata för alla!

I den här guiden ger vi dig det bästa sättet att klippa dina tånaglar och att använda en nagelklippare tår. Den här informationen kan också användas av alla som gillar att klippa sina fingernaglar med en nagelklippare.

Topplista nagelklippare bäst i test

Naturligtvis har vi en topplista där vi har valt ut sju nagelklippare. Nu blir det lättare för dig att veta var du ska börja ditt sökande efter den bästa nagelklipparen.

Nedan kan du se våra rekommendationer! Våra sju bästa tips är alla bra, så det är bara välj bara en av dessa och du kommer bli väldigt nöjd!

Folk tror ofta att det är samma sak att köpa en nagelklippare i matbutiken som att köpa en i en skönhetsbutik. Det är dock inte alltid fallet! I allmänhet är det bättre att köpa en dyrare nagelklippare än att spara en spottstyver och köpa en budgetvariant.

Om du har provat några olika vet du det redan. Det är lika stor skillnad mellan dessa som det är mellan pincetter och liknande – en hel del!

1. Tweezerman Precision Grip Fingernail Clipper

Tweezerman Precision Grip Fingernail Clipper

Tweezerman är ett bra och pålitligt märke.

Den här nagelklipparen är snygg och riktigt bra och hjälper dig att få jobbet gjort på rätt sätt.

Dessutom levereras den med en behållare för att fånga upp de klippta naglarna, vilket är riktigt hjälpsamt!

Se priset

2. Niegeloh Solingen Topinox Nagelklippare

Niegeloh Solingen Topinox Nagelklippare

Denna nagelklippare är både lyxig och ger en hög precision.

Den kan klippa alla naglar på ett perfekt sätt. Dessutom har den en snygg och praktisk design som gör den lätt att använda.

Se priset

3. NUK Nagelklippare för barn

NUK Nagelklippare

En praktisk nagelklippare från populära NUK.

Att klippa naglarna på sitt barn kan vara svårt. Därför har NUK tagit fram denna nagelklippare som tack vare sina rundade kanter gör det enklare att klippa barnets naglar.

Ett säkert grepp är möjligt tack vare ringen på handtaget. Nagelklipparen kan lossas från handtaget och kan då användas för att städa upp efter nagelvården.

Se priset

4. Make Up Store Nail Clipper

Make Up Store Nail Clipper

Nagelklippare av modell större som klipper finger- och tånaglar med god precision.

Den här nagelklipparen från Make Up Store kommer inte göra dig besviken, med simplistisk design får denna jobbet gjort.

Se priset

5. BaByliss Nagelklippare Stor

BaByliss Nagelklippare Stor

BaByliss Nagelklippare Stor passar för hårda och tjocka naglar.

Nagelklipparen från BaByliss® klipper hårda och tjocka naglar jämnt och precist.

Den löstagbara uppfångaren samlar upp de klippta naglarna för perfekt hygien.

Mått

  • Bredd ca 13mm
  • Längd ca 88mm

Se priset

6. Scholl Nail Clipper

Scholl Nail Clipper

En nagelklippare som klipper även hårda och tjocka naglar jämt och säkert.

Scholl är ett populärt varumärke inom egenvård och har många bra verktyg för att ta hand om sig själv.

Klipp alltid naglarna rakt för att undvika nageltrång. Dra loss uppsamlaren och töm den på de avklippta naglarna.

Se priset

7. BaByliss Nagelklippare stor herr

BaByliss Nagelklippare stor herr

En perfekt nagelklippare för män.

En precisionsnagelklippare i Babyliss For Men-sortimentet.

Tillverkad i slitstarkt borstat stål och ger ett exakt och snyggt resultat.

Se priset

Spendera extra tid på naglarna

Du bör ta hand om dina naglar, oavsett om det är tånaglar eller fingernaglar, en gång per vecka eller varannan vecka beroende på hur snabbt dina naglar växer. Oavsett hur ren och välvårdad du är i övrigt, så är ett par oskötta naglar en skam för alla. Det är viktigt att tänka på detta!

Frågor och svar om nagelklippare

Hur ska jag klippa med en nagelklippare?

För att få bästa resultat när du klipper naglarna med en nagelklippare ska du hålla den vinkelrätt mot nageln och klippa i en jämn rörelse och rakt av för att undvika nageltrång. Undvik att klippa ner nageln på sidorna, om du klipper för långt på sidorna är risken stor att du får nageltrång vilket är bland det värsta som finns när det kommer till naglar.

Vilka är de bästa nagelklipparna att köpa?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom olika människor har olika preferenser för sina nagelklippare. Våra tre tips på de bästa nagelklipparna är dock: Tweezerman Precision Grip Fingernail Clipper, Niegeloh Solingen Topinox Nagelklippare, NUK Nagelklippare för barn.

Vad är skillnaden mellan en billig och dyr nagelklippare?

Skillnaden mellan en billig och en dyr nagelklippare är att en dyr nagelklippare håller längre och framförallt har den en höger precision och är mer exakt. Oftast har en dyrare nagelklippare dessutom en finare design än en budgetvariant.

Varför bör varje familjemedlem ha en egen nagelklippare?

De flesta människor gillar att ha sina egna personliga saker, t.ex. kläder, accessoarer och skönhetsprodukter. Detta gäller även för nagelklippare – varje familjemedlem kan vanligtvis dra nytta av att ha sitt eget par. På så sätt kan man undvika att infektera varandra med exempelvis nagelsvamp eller andra infektioner samtidigt som man håller sina naglar snygga och trimmade.

Vilken nagelklippare passar för barn?

De flesta nagelklippare går bra att använda för barn, men den vi har valt ut som passar bäst för barn är NUK nagelklippare.

Vilken nagelklippare passar för stora tår?

För stora tår kan en lite störra nagelklippare vara på sin plats. BaByliss Nagelklippare Stor klipper hårda och tjocka naglar jämnt och precist.

Vilken nagelklippare passar för män?

De flesta nagelklippare är unisex vilket innebär att de flesta kan användas av både män och kvinnor. Den nagelklipparen som vi har valt ut i detta test som passar bäst för män är BaByliss Nagelklippare stor herr.

Där har du det – allt du behöver veta om nagelklippare! Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig att lära dig mer om hur man klipper sina tånaglar på bästa sätt. Tack för att du läste!