Maria Nila – 7 olika produktserier

Maria Nila är ett svenskt hårfårdsmärke med produkter som håller salongskavlité samtidigt som de ligger på ett bra pris och är 100 % veganska. De är registrerade hos de tre organisationerna PETA, Leaping Bunny and The Vegan Society, då grundarna till Maria Nila bryr sig mycket om miljön och djurens välbefinnande. Produkterna är även fria från sulfater och parabener.

Vad är sulfater?

Sulfater används i schampo, tvålar och rengöringsprodukter som ett effektivt ämne för att lösa upp olja och fett. De är dock konstgjorda vilket gör att de ej gör skillnad på det överflödiga fettet och hårets naturliga fetter vilket leder till att de kan göra hårbotten irriterad och uttorkad. Det kan också leda till att håret på så sätt producerar ännu mer fett av sig självt vilket resulterar i ett fetare hår.


Maria Nilas 7 olika produktserier:

Pure volume

Volymserien är till för dig som har tunt, fint hår. Det hjälper dig att få bra volym och får håret att kännas tjockare och fylligare. Serien är även färgbevarande och hjälper dig på så sätt att bibehålla din färg istället för att tvätta ur den. Innehåller pro – vitaminer B5. Passar perfekt för dig som även har lite oljigt hår och känner att du behöver tvätta det ofta då volym serien hjälper dig att få en ren och luftig känsla som återfuktar ditt hår utan att tynga ner det.

Volymserien består av Schampo, balsam, inpackning och styling mousse.

maria nila palett pure volume trio 1003 918 0900 1

True soft

True soft serien är till för dig som har torrt hår och behöver extra mycket fukt och kärlek. Serien mjukgör och återfuktar håret. produkterna innehåller bland annat arganolja som reducerar frizz och statiskt hår. Denna serien är också färgbevarande. Serien har en fruktig doft av blommig aroma av Lilly, rosenblad och jasmine.

True soft serien består Schampo, balsam, inpackning och hårolja.


maria nila palett true soft trio 1003 915 0900 12

Structure repair

Structure repair serien är till för dig som har ett torrt, kemiskt skadat eller blekt / slingat hår. Denna serien är mer uppbyggande för håret än true soft men innehåller också mjukgörande ingredienser för att återfukta håret. Innehåller algextrakt som hjälper håret att få tillbaka sin naturliga styrka, mjukhet och glans. Serien har en fräsch doft av vanilj, rosenblad och jasmine. Structure repair serien består av Schampo, balsam, inpackning och en leave in creme som också skyddar håret mot värme vid föning och och styling med locktång/plattång.


maria nila palett structure repair trio 1003 917 0900 1

Head and hair heal

För dig med känslig hårbotten eller hårbotten problem så som mjäll, röd irriterad hårbotten, allergi och håravfall. Produktserien innehåller de aktiva ingredienserna aloe vera och vitamin E. Head and hair heal är formulerad med en allergenfri parfym som är utvecklad för extra känslig hud och hårbotten samt stimulerar hårets tillväxt. Den har en unik doft av vit jasmin, galbanum och lindblomma.

maria nila head hair heal trio 1003 927 0900 12

Head and hair heal serien består av Schampo, balsam och inpackning.


Luminous color

För dig med färgat hår är denna serien den bästa om du har exempelvis chokladbrunt, kopparrött eller djupt rött hår hjälper dessa produkter dig att bibehålla färgpigmenten i håret samt att bevara en fantastiskt glans. Luminous color serien innehåller antioxidanter från granatäpplen som hjälper till att bevara rikedom och glans i färgbehandlat hår under längre tid.

Luminous color serien består av Schampo, balsam, inpackning och en leave in lotion som ger fukt och glans för torrt och skadat hår. Skyddar håret och hårets färg vid föning och användning av plattång/locktång.


marianilacolour

Sheer silver

För dig med kallt blont hår som vill neutralisera bort gula och guldiga toner samt bibehålla en fantastiskt fin kall blond nyans. Serien innehåller violetta pigment och bjönbärextrakt som neutraliserar gyllene toner i blonda hår och ger glans och styrka till håret.

Sheer silver serien består av Schampo, balsam och inpackning. Shampot innehåller starkast violetta pigment, balsamet ljusare och inpackningen endast bjönbärextrakt. Detta är den optimala kombinationen till ett strålande och vackert hälsosamt blont hår.


maria nila palett sheer silver trio 1003 919 0900 1

Styling

Maria Nila har 9 stylingprodukter utöver deras produktserier ovan.

Power powder, cleansing powder, salty mist, ocean spray, cream heat spray, quick dry heat spray, styling cream, salty cream, och curlicue cream.

Maria Nila har även ett stort utbud av fantastiska färginpackningar som du kan läsa mer om.