Lace Laboratory

Kunde det verkligen vara så svårt att tillverka trosor som var både snygga och bekväma? Det här frågade sig de två unga kvinnorna Faye Flensburg och Felicia Lönnqvist. Genom att fråga vad andra kvinnor saknade i troslådan, insåg de snabbt att det fanns ett hål i marknaden. Så uppstod alltså företaget Lace Laboratory år 2018.

Snygga och bekväma trosor

Så enkelt men tydligen så svårt. Att skapa trosor som är både snygga och bekväma. En Lace Laboratory recension talar om de absolut skönaste trosorna i världen. En influencer berättar att hon inte har några andra trosor än dessa i sin låda numera. Och något de flesta nämner är stretchen. De här trosorna följer verkligen kroppen.

Liquorice Therapy

lace laboratory liquorice therapy svart trosa
lace laboratory liquorice therapy svart trosa modell

Bordeaux Hangover

lace laboratory bordeaux hangover vinrod trosa
lace laboratory bordeaux hangover vinrod trosa modell

Coconut White

lace laboratory coconut white vit trosa
lace laboratory cocnut white vit trosa modell 2

Champagne Gold by Margaux Dietz

lace laboratory champagne gold by margaux dietz guld trosa
lace laboratory champagne gold by margaux dietz guld trosa modell

Spetstrosor bra och billigt

Känner du för att testa ifall trosorna verkligen håller vad de lovar? Eftersom företaget är relativt nytt och fortfarande håller på erövrar marknaden, är det ännu lätt att få testa billigt. En Lace Laboratory rabattkod är lätt att hitta. Dessutom ger de ofta en väldigt bra rabatt på ditt köp!

Lace Laboratory modeller

Som namnet antyder så säljer Lace Laboratory sköna spetstrosor. Du kan välja mellan Lace Panties och Modal panties i riktigt läckra färger. Modaltrosorna är inte bara tåliga och snälla mot huden – de är tillverkade med starkt hållbarhetstänk. Lace underkläder säljs också i trepack. Om du blir lika imponerad av märket som så många andra, kommer du antagligen att uppskatta det här.

Lace Laboratorys läckra färger

Rubriken må vara klyschig. Men de här trosorna kommer verkligen i riktigt läckra färger! Eller vad sägs om Liquorice Therapy? Ice Queen låter så svalt på så många sätt. Bordeaux Hangover måste vi bara ha för både namnets och färgens skull. Och vem kan motså Candy Pink? Coconut White är också ett av de snyggaste namnen på vitt som vi sett.

Samarbeten Lace Laboratory

En av färgerna får faktiskt en helt egen kategori. För Champagne Gold by Margaux Dietz kräver en egen presentation! Programledaren och bloggaren Margaux Dietz berättar att hon tokälskar märket och att hon valt sin favoritfärg då hon tagit fram den här egna designen. Felicia Lönnqvist från Lace Laboratory berättar samtidigt att de delar värderingar med influencern. It’s a match, eller hur?

Lace Laboratorys framgång

Det är visst lätt att förstå varför Lace Laboratorys spetstrosor blivit så populära. Snyggt, bekvämt och hållbart är tre värderingar som inte alltid är lätta att kombinera. När du läser om företagets samarbeten märker du snabbt att de här trosorna är älskade på riktigt! Michaela Forni tycker exempelvis att alla rumpor är fina i deras trosor och Sandra Beijer nämner Lace Laboratory som gåvotips.

Lace Laboratory är helt enkelt kvinnor som designar för kvinnor, med ett huvudmål: trosor som är både snygga och bekväma. Och det skulle visa sig att de inte var ensamma om att sakna sådana. Det är ändå inte bara den enorma mängden lyckade samarbeten som vittnar om trosans popularitet. Utan också en mängd hyllande recensioner bekräftar den lyckade designen.