Kevin Murphy Repair – 5 produkter som reparerar skadat och slitet hår

Innehåll

I detta inlägg kommer jag att presentera Kevin Murphy Repair serien närmare och gå in på dess produkter och egenskaper samt vart de finns att köpa!

Sammanfattning: Kevin Murphy Repair Me serien är anpassad för kemiskt behandlat (blekt/färgat/permanentat) och skadat hår som behöver återuppbyggas, stärkas och återfuktas. Serien består av Repair me wash och Repair me rinse – både schampo och balsam. Det finns även leave-in kräm med värmeskydd och en rengörande inpackning.

Köp Kevin Murphys Repair hos Lyko

Repair me wash

kevin murphy repair me wash shampoo 250ml 1462 195 0250 13 2

Köp Repair me rinse på Parfym.se!

Repair me wash är ett schampo för dig med överbehandlat, skadat och kemiskt skadat hår som behöver byggas upp och stärkas. Ett rekonstruerande behandlingsschampo som med hjälp av kraftfulla proteiner och aminosyror stärker håret från roten till toppen. Schampot avlägsnar även bort föroreningar och lugnar ner skadat hår.

Fördelar med Repair me wash:

 • Innehåller en kraftfull blandning av proteiner och enzymer
 • Hjälper till att ge näring, återställa och fylla på håret med proteiner som ett skadat hår saknar
 • Gör håret mjukare och starkare
 • Ger en boost av essentiell fukt
 • Funkar till alla olik hårtyper som behöver reparation
 • Fritt från sulfater och parabener

Ingredienser: Bromelain (enzym från ananas), Papain (enzym från papaya), Green pea protein, Silk amino acids, antioxidanter och vitaminer samt Bamboo extrakt.

StylingGuidens tips: Använd Repair me wash som steg 1 i supertrion av repair me behandlingen från Kevin Murphy. Följ sedan upp med steg 2 Repair me rinse och använd även steg 3 Re store som komplement. Denna kombination blir en starkt arbetande fristående behandlingskur för ditt skadade hår.

Det som är speciellt med just Kevin Murphy Repair serie är tekniken som inkapslar ett protein inuti ett enzym vilket gör att proteiner hålls i en lipid (mjukt tillstånd) som blir som effekten av hur en nyckel passar in i ett lås och slutresultatet från dessa ”mjuka” proteiner är ett mjukt, lugnat och reparerat hår.

Repair me rinse

kevin murphy repair me rinse 250ml 1462 196 0250 12

Köp Repair me rinse på Parfym.se!

Repair me rinse är ett balsam som används för att reparera, förnya och återställa torrt, skadat och kemiskt behandlat hår. Balsamet är djupt närande och förstärkande och hjälper till att rekonstruera och reparera håret. Det är fyllt med mjuka tillståndsproteiner och enzymer som ger mjuk smörjning samtidigt som det hjälper till att återställa och skydda mot framtida slitage.

Fördelar med Repair me rinse:

 • Innehåller en kraftfull blandning av proteiner och enzymer
 • Tillför näring och stärker håret
 • Mjukgör håret
 • Förbättrar hanterbarhet och glans
 • Passar alla hårtyper som behöver repareras
 • Fritt från sulfater och parabener

Ingredienser: Bromelain (enzym från ananas), Papain (enzym från papaya), Aminosyror, Green pea protein och Sheasmör.

Re store

kevin murphy re store treatment 200ml 1462 197 0200 12

Köp Re store på Parfym.se!

En rengörande inpackning som ska användas var tredje tvätt. Alltså tvättar du ditt hår var tredje gång endast med Re store istället för schampo och balsam. Detta för en skonsam rengöring som ger rätt vård till ditt skadade hår. Inpackningen reparerar, förnyar och återställer torrt och skadat hår och kemiskt behandlat hår. Inpackningen innehåller proteiner och fruktenzymer som arbetar för att naturligt återfukta och rekonstruera skadat hår. Re store hjälper även till att bygga upp återställa hårets elasticitet och fuktnivåer med hjälp av aminosyror som är byggstenarna för reperation.

Fördelar med Re store:

 • Icke skummande, rengörande och reparerande behandling
 • Innehåller en kraftfull blandning av proteiner och enzymer
 • Hjälper till att ge näring, återställa och fylla upp håret med proteiner
 • Mjukgörande och stärkande
 • Förbättrar hanterbarhet och glans
 • Passar till alla hårtyper som behöver repareras
 • Fri från sulfater och parabener

Ingredienser: Papain (enzym från papaya), Bromelain (enzym från ananas), rik på aminosyror, Green Pea protein och Shea smör.

StylingGuidens tips:

Använd Re Store var tredje tvätt. Re Store ersätter både ditt schampo och balsam på användningsdagen, baserat på det senaste inom högteknologisk hudvårdsteknik genom att Re store är formulerad för att agera precis som att en krämrengöring skulle funka inom din hudvårdsrutin.

Leave in repair

kevin murphy leave in repair 200ml 1462 190 0200 12

Köp Leave in repair på Parfym.se!

Leave in repair är precis som det låter en reparerande kräm som ska lämnas kvar i håret och alltså inte sköljas ur. Den appliceras i nytvättat handukstorkat hår innan användning av fön eller bara för att självtorka. Funkar även utmärkt att ha i en liten mängd i torrt hår. Krämen innehåller värmeskydd så den skyddar innan föning, användning av plattång/locktång. Krämen hjälper till att reparera och ge näring och glans åt skadat/ kemiskt behandlat hår).

Fördelar med Leave in repar:

 • Daglig vård i reparationsbehandlingen
 • Hjälper till att återställa, fylla på och reparera skadat hår
 • Hjälper till att minska hårbrott och stärker håret
 • Ger värmeskydd upp till 200 °C
 • Funkar för alla olika hårtyper
 • Fri från sulfater och parabener

Vad är hårbrott? Hårbrott innebär att hårstrået har blivit såpass försvagat och skadat att det bryts av – detta kan förhindras genom att ständigt stärka upp hårstråna dagligen med Leave in repair.

Ingredienser: Keratin protein, Jojoba frö olja, Aminosyror, Green pea protein, Antioxidanter, Vitaminer, Bamboo extrakt, Papain (enzym från papaya) och Pelargonium Graveolons (blom olja).

StylingGuidens tips: Applicera en liten mängd Leave in repair i ditt hår dagligen från mellanparti ut i topparna (undvik hårbotten). Krämen fortsätter att arbeta upp till 24 timmar så daglig användning av Leave in Repair innebär att du har en pågående reparation och behandling av ditt hår 24 timmar om dygnet, vilket kommer göra ditt hår starkt och friskt igen.

Healthy hair

Hoppas du lärt dig allt du behöver veta om Kevin Murphy Repair och att du känner dig taggad att börja din reparerande hårvårds rutin för att uppnå ett strålande hälsosamt hår.

Vill du veta mer om bakgrunden till Kevin Murphy och dess filosofi? Läs inlägget ”Kevin Murphy – allt du behöver veta om Kevin Murphy”