Kevin Murphy Blonde – 3 produkter för blonda hår

Innehåll

I detta inlägg kommer jag att presentera Kevin Murphy Blonde serien närmare och gå in dess produkter och egenskaper samt vart de finns att köpa!

Serien Kevin Murphy Blonde är anpassad för blonda hår. Rätt fukt och vård för blont hår samt neutraliserande violetta pigment som bevarar en fin blond ton och motverkar gula toner. Består av Blonde angel wash och blonde angel treatment – schampo och balsam. Finns även en glansspray. 

Köp Kevin Murphys Blonde serie här!

Blonde angel wash

kevin murphy blonde angel wash shampoo 250ml 1462 110 0250 1

Köp Blonde angel wash på Lyko!

Blonde angel wash är ett schampo anpassat för alla med blonda hår. Det ultimata schampo för att ge rätt vård och näring till blont hår samt innehåller schampot violetta pigment som neutraliserar bort gula toner i håret. Till skillnad från många andra silverschampon är detta till för att bibehålla en vacker blond ton och neutralisera bort gula toner – alltså behöver man inte vara rädd för att håret ska skifta i grått/lila vid användning av detta schampot.

Det är skapat för att blondiner ska kunna använda produkten varje tvätt för att bibehålla en vacker blond ton men samtidigt ge rätt vård och fukt då blonda hår ofta är torra och spröda. Schampot funkar alltså utmärkt för grått till kallt platina blont hår som till krämigt vaniljblond, eller mer guldblond. Den anpassar sig efter hårets ton men jämnar bort alla gula och matta toner och ger en ny lyster till just ditt blonda hår.

Fördelar med Blonde angel wash:

 • Färgförbättrande schampo för blont och grått hår
 • Rikt formulerad för att motverka brassiga toner
 • Hjälper till att återställa glans och ljusstyrka
 • Hjälper till att upprätthålla ”svalare” toner
 • Hjälper till att förhindra färg avmattning
 • Fri från sulfater och parabener

Ingredienser: Murumuru frösmör, sheasmör, Mangifera indica mango frösmör och jojoba fröolja.

StylingGuidens tips: Nyckeln till att upprätthålla ljusa, vackra blonda nyanser är att ge dem den TLC de förtjänar. Detta BLONDE schampo har skapats speciellt för att ge näring åt håret och för att hjälpa till att ta brassiness ut ur blonda och gråtoner.

Blonde angel treatment

Kevin murphy blonde angel treatment

Köp Blonde angel treatment på Lyko!

Blonde angel treatment är en blandning av ett balsam och inpackning för att ge en intensivt närande kur till ditt blonda hår efter varje tvätt – eftersom ditt blonds hår behöver rätt vård för att bibehålla sin kvalité, lyster och nyans. Blonde angel treatment ställer in rätt ton i blont hår med hjälp av sina violetta pigment och återställer optimalt skick och lyster. Genom återfuktning till blekt/ slingat eller naturligt blont hår och neutralisering av gula och matta toner är denna inpackning perfekt för alla blondiner.

Fördelar med Blonde angel treatment:

 • Färgförbättrande balsam för blont och grått hår
 • Rik formula för att motverka brassiga toner
 • Hjälper till att återställa glans och ljusstyrka
 • Hjälper till att upprätthålla ”svalare” toner
 • Fri från sulfater och parabener

Ingredienser: Extrakt från solrosfrön, olivolje extrakt rikt på biotin, niacin, vitamin A och E, lavendelextrakt, jojoba fröolja, olja från paranötter och linolja.

StylingGuidens tips: Använd blonde angel treatment efter tvätt med blonda angel wash för optimal vård och lyster till ditt blonda hår. Vid önskemål om en större märkbar svalare nyans låt blonde angel treatment verka i håret 10-15 min.

Shimmer me blonde

kevin murphy shimmer me blonde

Köp Shimmer me blonde på Lyko!

Shimmer me blonde är en glansspray med skimmer och svagt violetta pigment som är den perfekta stylingprodukten för blonda hår. Behandla ditt hår med denna uppfriskande spray som är en reparerande glansbehandling som ger lyster och en svalare ton till blonda hår.

Fördelar med shimmer me blonde:

 • Innehåller en närande blandning av australiska frukt extrakt
 • Ger en direkt strålande glans och en underbar doft
 • Hjälper till att motverka gula och gyllene toner
 • Närande och fuktgivande
 • Funkar till alla hårtyper
 • Fri från sulfater och parabener

Ingredienser: En blandning av 6 olika australiska frukt extrakt: Desert lime, Australian round lime, Illawara plum, Australian finger lime, Burdekin plum och Kakadu plum, babassu olja rik på E-vitamin och essentiella fettsyror, vitaminer, antioxidanter och bambuxtrakt.

StylingGuidens tips: Använd denna produkt som en avslutning på din hårvårdsrutin, precis som du sprayar på din parfym, sätter på dina smycken eller applicerar din highligter sprayar du några splash av denna magiska skimmerspray över ditt blonda svall för att få den där extra glansen och framhäva dina svala toner i håret!

Hoppas du lärt dig lite mer om Kevin Murphy Blonde serien och att du kanske redan hittat en favoritprodukt att testa! Läs även allt du behöver veta om Kevin Murphy här.