Kerastase inpackning – 12 inpackningar för olika behov

Innehåll

Nutritive – fuktgivande kerastase inpackning

kerastase inpackning fukt tunt har scaled 1

För torrt tunt/fint hår

Hårinpackning som ger djupgående intensiv fukt till tunt/fint hår. Inpackningen ger en rejäl fuktboost till torrt hår utan att tynga ner håret och har en långvarig effekt.

kerastase nutritive fukt inpackning thick hair

För torrt tjockt hår

Hårinpackning som ger djupgående intensiv fukt till tjockt hår. Inpackningen har en hög koncentraion av aktiva ingredienser som går in på djupet och ger fukt till håret med en långvarig effekt.


Resistance – Reparerande kerastase inpackning

kerastase inpackning resistance

För skadat och slitet hår

Hårinpackning som är djupt vårdande för skadat hår. Inpackningen stärker håret och resultatet blir ett starkare, mjukt och glansigt hår. Perfekt för dig med långt hår eller som vill få långt för att stärka upp hårlängderna.

Inpackningen innehåller bland annat creatine R o maleinsyra.

Köp här

kerastase inpackning therapiste

För mycket skadat och slitet hår

Hårinpackning som är djupt vårdande för mycket skadat och slitet hår. Om du till exempel har ett hår som är väldigt skadat från blekning, färgning eller bränt av värmeverkyg är det denna inpackningen du ska använda. Inpackningen reparerar hårfibrerna på djupt och ger tillbaka styrkan till håret.

Köp här


Blond Absolu – kerastase inpackning för blont hår

k rastase blond absolu masque cicaextreme 200 ml 1015 540 0200 4

För blonderat/slingat hår

Hårinpackning som stärker hårbibrerna efter blondering och uppljusning av håret. Inpackningen ger intensiv återfuktning och ökar hårets styrka för att undvika att håret slits och går av. Inpackningen är perfekt för dig som blekt eller slingat håret och resultatet blir ett starkare hår som känns mjukt, slätt och enkelt att kamma.

Inpackningen är berikad med Hyaluronsyra och Edelweissolja.

Köp här

kerastase silver inpackning

Silverinpackning som ger en kall blond ton

Hårinpackning med lila pigment som motverkar gula och guldiga toner i blont hår. Denna inpackningen är perfekt för dig som vill ha en kall blond hårfärg eller för dig som bara vill motverka gula toner i ditt blonda hår. Inpackningen återfuktar och återuppbygger även håret och ger en fin glans.

Köp här


Genesis – kerastase inpackning för tunt hår

kerastase harinpackning tunt har scaled 1

Hårinpackning för tunt och svagt som lätt går av. Inpackningen ger intensiv näring till håret samt stärker det och gör håret enkelt att reda ut utan att tynga ner håret. Resultatet blir ett starkare, mjukt och glansigt hår.

Inpackningen innehåller bland annat edelweiss-celler och ingerfärsrot.

Köp här


Discipline – kerastase inpackning för frissigt hår

kerastase inpackning frissigt har

Hårinpackning för tjockt, grovt och frissigt hår. Inpackningen ger intensiv återfuktning och näring till håret och resultatet blir ett mjukare, slätare och följsamt hår.

Inpackningen innehåller ett högt koncentrat av Pro-keratin.

Köp här


Elixir Ultime – kerastase inpackning som ger glans

kerastase inpackning glans

Hårinpackning som ger en fantastisk glans till håret. Inpackningen vårdar och stärker håret med näring samtidigt som den ger en spegellik glans.

Inpackningen innehåller bland annat marulaolja, C och D-vitamin och Omega 9.

Köp här


Specifique – kerastase inpackning för känslig hårbotten

kerastase inpackning kanslig harbotten

Hårinpackning som lugnar känslig hårbotten. Inpackningen ger en lätt återfuktning och balans till känslig och irriterad hårbotten.

Köp här


Chronologiste – kerastase inpackning lyx

kerastase lyxig harinpackning scaled 1

Hårinpackning som har en extra lyxig formula. Inpackningen ger intensiv näring och fukt till håret, kontrollerar frissighet, stärker håret, ger fin glans och har en föryngrande effekt på håret.

Inpackningen innehåller bland annat hyaluronsyra, abyssine och vitamin E.

Inpackningen har en signaturdoft av te-ros, ljusa träslag och mysk.

Köp här


Curl manifesto – kerastase inpackning för lockigt hår

kerastase inpackning lockigt har scaled 1

Hårinpackning för lockigt hår. Inpackningen ger intensiv näring och stärker sköra och skadade lockar. Resultatet blir glansiga, mjuka, kontrollerade lockar med styrka och elasticitet.

Inpackningen innehåller bland annat manukahonung och ceramid.

Köp här


Om Kerastasé

Kerastase grundades år 1964 och har sedan start haft en speciell vård filosofi för håret. Kerastase är ett professionellt hårvårdmärke som samarbetar med många olika frisörsalongen runt om i världen och har hela 19 olika hårvårdsserier. Kerastase motto är att kunna uppfylla precis alla olika hårtypers specifika önskemål och få alla kvinnor att känna att deras hår känns helt fantastiskt.

Kerastase har kombinerat sin djupa kunskap om frisörer och deras kunder för att sammanställa en hel värld full av hårvårdsprodukter som överträffar förväntningarna hos både kunder och frisörer. Kerastase produkter är framtagna med hjälp av expertforskare.

Kerastase har skapat och skapar (då kerastase ständigt uppdaterar sitt sortiment med nya produkter och kompliment till de olika hårvårdsserierna) produkter med sällsynta och högkoncentrerade ingredienser som sjunker djupt in i hårfibrerna för att vårda håret inifrån och ut.

Kerastase skapar skräddarsydda behandlingar med hjälp av deras banbrytande professionella tekniker och ritualer för att ge den djupaste vården av högsta kvalité.

”We don’t just wash hair, we bathe it. We don’t just treat hair, we transform it. We don’t just smooth frizz, we unleash possibilities. Because it’s more than hair, it’s you”. Kerastasé

Är du intresserad av att läsa mer om Kerastasé bakgrund och filosofi? Besök Kerastsé hemsida!