Tips på julklapp till pojkvän!

julklappen.se

Att hitta rätt julklappar till sina nära och kära kan ibland vara svårt. Personligen tycker jag att det är enklast att hitta julklappar till min mamma eller bästa kompis – då de oftast blir glada för saker som jag själv hade uppskattat så som hårvårdsprodukter, fina klädesplagg, smycken eller inredning. Däremot tycker jag att det är svårare att hitta julklappar till motsatta könet exempel julklapp till pappa eller julklapp till pojkvän. Så i detta inlägget kommer jag att fokusera på just julklapp till pojkvän och ge lite tips och råd om vad man kan tänka på.

Nedan listas tre olika kategorier på de bästa julklapparna till pojkvännen enligt StylingGuiden.

Skönhets julklapp

Att ge en skönhets relaterad julklapp till pojkvännen funkar lika bra som till mamma, eller tjejkompisen. Fundera ut vad din pojkvän prioriterar högts kring sin skönhet. Är det att ha ett välvårdat/ välansat skägg? Då kan en bra rakapparat eller skäggschampo, skäggolja vara en perfekt julklapp. Är din pojkvän väldigt mån om sitt hår? Då kan ett bra schampo, saltvattenspray/volymkräm och hårvax vara den bästa julklappen för honom. Eller är din pojkvän väldigt mån om att ha snygga kläder? Då kan en helt ny outfit eller ett speciellt klädesplagg du vet att han kommer gilla vara väldigt uppskattat!

castlebeard co KXvIqvwOOe0 unsplash
david lezcano NfZiOJzZgcg unsplash
lina verovaya wnr8kiwzvoY unsplash

Upplevelse julklapp

Att ge bort en upplevelse i julklapp går alltid hem. Alla blir glada av att få en härlig upplevelse. Fundera ut vad din pojkvän skulle uppskatta allra mest. En ölprovning? Helikopertur? En weekend i en huvudstad? En spahelg? Eller en solsemester? Upplevelser finns det gott om och brukar alltid bli en succé. Dessutom får du även ta del av halva julklappen om ni gör den tillsammans.

jon parry 7NhErt8KytQ unsplash
patrick tomasso HM731qUoUas unsplash
jeshoots com mSESwdMZr A unsplash

Personlig julklapp

Att ge bort en mer personlig julklapp kan också vara väldigt uppskattat. Det kan vara ett fint fotoalbum med bilder på er från ert förhållande. Eller en fin bok med bilder och text på vad du uppskattar hos din pojkvän. En personlig present kan även vara vinglas med gravyr eller ett graverat armband? En personlig julklapp känns alltid lite extra genomtänkt och något som de allra flesta blir lite extra överraskade och glada över.

rirri z4KhbVhPP7s unsplash
christian lucas LrQys Ukuak unsplash

Vill du ha tips på mer specifikt vad du kan ge bort till din pojkvän i julklapp? Då tipsar StylingGuiden starkt om att kolla in guiden med julklappar till pojkvän där det finns 240 olika tips på specifika julklappar till pojkvännen!

Hoppas att du har fått lite tips och ideér på vad du kan köpa till din pojkvän i julklapp, och att han kommer att bli lite extra glad!