Inredningstips till badrummet

Innehåll

I samarbete med beslagonline.se

Att inreda badrummet är enkelt med rätt medel och det går att förhöja badrummets känsla till nästa nivå med rätt badrumstillbehör.

Genom att använda sig av ett genomgående tema i badrummet och matchande inredningsdetaljer får badrummet en harmonisk och sammanhängande känsla som håller i flera år. Om grunddetaljerna i badrummet är väl genomtänkta är det enkelt att efter säsong och humör byta ut exempelvis handdukar för att förnya inredningen när man känner för det.

Nedan kommer fem olika inredningstips som passar bra till badrummet.


Inredningstips till badrummet

Snygg badrumshylla

badrumshylla mattsvart
snygg badrumshylla

En enkelt tips för att förhöja stämningen i badrummet är att skaffa en snygg badrumshylla. En enkel hylla är perfekt för att placera tvålar, schampo eller en fin växt och doftljus. Det ser både väldigt snyggt ut och är praktiskt.


Handdukshängare

Snygga handdukskrokar och handdukshängare kan verkligen förgylla ett badrum. Dessa otroligt snygga i polerad mässing glänser i badrummet och skapar en lyxig känsla.

handdukskrokar guld
handdukshängare guld

Toalettpappershållare & toalettborste

snygg toalettborste
snygg toalettpapperhållare

Saker som gärna kan se lite tråkiga ut i ett badrum är toalettpappershållare och toalettborste. Så varför inte bara matcha övrig inredning med en snygg toallettpappershållare och toalettborste i polerad mässing. Jag lovar att det kommer att vara mycket roligare att städa toaletten med en snygg toalettborste.


Snygga handdukar

När basdetaljerna i badrummet är fixade är det dags att sätta en ännu mer personlig prägel i badrummet och det görs enkelt genom att ha snygga handdukar. Handdukar finns i så många olika färger och modeller så det kan vara kul att byta ut handdukar och ha lite olika sorter att växla mellan. Det vikigaste är att handdukarna som du hänger fram matchar varandra då det skapar en mer tilltalande effekt för ögat.

sven brandsma SILvFF16YbM unsplash
sanibell bv 8c5NfqhcdSw unsplash

steven ungermann ioazSWHfmzY unsplash

Dekoration

Sedan för att sätta pricken över i på inredningsstilen i badrummet kan man dekorera badrummet med fina doftljus, snygg tvålpump, fina blommor eller gröna växter. Små blommor och växter i badrummet får det att kännas mer levande och ljus skapar en mysig och hamronisk känsla som hör hemma i ett badrum.

abbey houston JNUTuyehFQA unsplash
mutzii 9yMZdOi1mKo unsplash 1
sanibell bv tcpMq5B5UKU unsplash

För att hitta inredningsdetaljer till hemmets alla rum kan du besöka beslagonline.se där du kan hitta allt du behöver som lyfter inredningsstilen hemma hos dig.