Inredning 2022 – 3 inredningstrender

Innehåll

Varje år kommer det nya inredningstrender. Inredningstrenderna kan variera i olika stilar, mixar av stilar och olika kulörer och toner. I detta inlägget kommer jag att presentera de hetaste inredningstrenderna år 2022.

Inredning 2022 – Transparent inredning

En av de absolut hetaste inrednings trenderna i år är transparent inredning. Det kan vara allt i från lampor till möbler och vaser. Det som är så attraktivt med transparent inredning är att det ger en lätt och förstorande känsla vilket kan skapa 3D dimensioner i ett rum och lätta upp andra tyngre inredningsdetaljer som har mer textur.

Inredning 2022 – Quiltat

En väldigt het trend 2022 är quiltad textil i allt i från överkast, filtar till kuddfodral. Quiltad textil ger en känsla av lyx och skapar textur vilket tar sängen eller soffan till nästa nivå.

Inredning 2022 – Lila färg

Färgen som är riktigt het på inredning 2022 är lila. Framför allt ljusare pastell lila men även dovare lila och klarare lila. Är du lite mer vågad kan du satsa på en möbel i lila så som en fåtölj, men annars kan du testa att bara ha lila på en kudde, vas eller dylikt. Färgen lila är enligt Feng Shui en andlig färg som ger positiv energi och speglar välstånd och framgång.

Läs även inlägget ”styla soffan snyggt med kuddar”