Inredning 2021 – 6 inredningstrender

Innehåll

Varje år kommer det nya inredningstrender. Inredningstrenderna kan variera i olika stilar, mixar av stilar och olika kulörer och toner. I detta inlägget kommer jag att presentera de hetaste inredningstrenderna år 2021.

Inredning 2021 – Beige inredning

Nyligen var det väldigt trendigt med grått på inredning – nu har den grå färgen övergått till beiga toner. Beige är en varmare färg som skapar en sofistikerad och varm känsla i ett rum. Detta året ser vi även mycket beiga toner som går i gult och rosa. Beige är en fantastisk färg som är snygg att kombinera både med svart och vitt, ljusare träslag så som ek men även mörkare träslag som valnöt. Beige går också att kombinera med både guld och silver.


Inredning 2021 – Träslag

Tidigare har träslag varit lite ute och det har varit trendigare med mycket vitt. Nu ser vi mycket träslag och det är en stor trend år 2021. Träslag är den största trenden av materialval detta året och trä är snyggt både på golv, väggar och möbler. Det är inne både med ljusare träslag och mörkare rustika träslag. Det allra trendigaste träslaget i år är FURU som är ett träslag från trädet tall. Även valnöt är ett trendig färg på träslag.


Inredning 2021 – Fiskbensparkett

Det tidlösa och lyxiga fiskbensparkett golvet är otroligt trendigt i år. Fiskbensparkett är lite dyrare investering men håller i många år och man kan enkelt fräscha upp fiskbensparketten efter några år genom att slipa och lacka den, så blir den som ny igen!

jonathan taylor o oP1TDxTV4 unsplash
hansjorg keller WI6YoAWl CA unsplash

Inredning 2021 – 70-tals inredning

En inredning som gör ett årerseende i år är 70-tals inspirerad inredning. 70-tals inredning är allt ifrån manchester, furu, och storblommigt. På 70-talet inredde man praktiskt och murrigt och inte så väl matchat. Vill man inreda med 70-tals tema ska man satsa på fluffiga möbler, en hemmabar och toner i brunt, grönt, orange och gult och träslaget furu. Även heltäckningsmattor och storblommiga tapeter.


Inredning 2021 – Teddy material

Ett väldigt trendigt material år 2021 är teddy som är ett fluffigt och gosigt material som ger en mysig och ombonad känsla. Satsa på en fåtölj, soffa eller fotpall i teddy och du är helt rätt i trenderna år 2021.


Inredning 2021 – Manchester

Manchester i en ny modern stil är otroligt trendigt år 2021. Manchester ger en mysig känsla samtidigt som det skapar textur och liv i ett rum. Man kan säga att manchester är nya sammet år 2021!