Indy Beauty smink

Indy beauty smink har ett utbud av primers, ögonskugga, ögonbrynsgel, mascara, läppstift, läppglans, highlighter, bronzer och setting powder. Läs nedan om alla de olika produkterna inom kategorin Indy beauty smink.

Primer

Pore Me Away! Pore Minimising Primer

indy beauty smink

Primer som jämnar ut huden, minskar porer och har en mattande effekt samt får sminket att hålla hela dagen.

Användning: massera in i huden efter din dagkräm torkat och innan du applicerar din makeup.

Gå till butik >>


It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30

indy beauty smink

Primer som återfuktar och jämnar ut huden samt får sminket att hålla hela dagen. Innehåller solskydd SPF 30. Ger en mjuk effekt.

Användning: massera in i huden efter din dagkräm torkat och innan du applicerar din makeup.

Gå till butik >>


Setting powder


Ready Set Go! Setting Powder

indy beauty smink

Fixerande puder som är transparent (ger ingen färg). Pudret är ett löspuder som absorberar upp olja och fett i huden samt från ex flytande foundation för att få en matt och silkeslen finish och en bas som håller hela dagen.

Användning: Svep över ansiktet med en puderborste i mjuka cirkelrörelser efter din foundation.

Gå till butik >>


Mascara

Curl it up! defining mascara

indybeauty mascara

Mascara som ger långa och definierade fransar. Mascaran har en smal borste med mjuka fibrer som separerar och böjer fransarna. Kladdar eller smular EJ.

Användning: Applicera mascaran från rot till topp på fransarna. För mer intensivt resultat bygg på mascaran med fler lager.

Gå till butik >>


Raise the volume! volumising mascara

indybeauty volumemascara

Mascara som ger mycket volym med hjälp av den voluminösa borsten. Borsten har fibrer som ger tjocka, fylliga fransar. Kladdar eller smular EJ.

Användning: Applicera mascaran från rot till topp på fransarna. För mer intensivt resultat bygg på mascaran med fler lager.

Gå till butik >>


Läppglans

Time to shine! lipgloss

indybeauty lappglans agnes
indybeauty lappglans elvira
indybeauty lappglans nikoline

Läppglans som är mjukgörande och ger mycket glans. Kladdar inte och håller länge på läpparna. Läppglanset finns i tre olika nyanser som heter Agnes (rosa) , Elvira (aprikos) och Nikolina (genomskinligt).

Gå till butik >>


Highlighter

Ready Set Glow! Highlighter

indybeauty highlighter

Highlighter med starka pigment som skapar ljus och lyster. Highlightern finns i två olika nyanser (Celina & Maxinne). Gett ett sammetslent resultat och ett vackert glow.

Användning: Applicera med en borste över kindbenet, på näsryggen, i pannan och under ögonbrynet.

Gå till butik >>


Rouge

Make Me Blush! Rouge

indybeauty rouge inez

Rouge med starka pigment som ger naturlig färg på kinderna. Ger en sammetslen textur och går att bygga upp från naturligt till mer intensitet. Finns i nyanserna Jasmine och Inez.

Användning: Applicera med borste på kindbenen med mjuka rörelser.

Gå till butik >>


Läppstift

Kiss & Make Up! Satin Lipstick

indybeauty satin lipstick natacha 1
indybeauty satin lipstick emilina 1
indybeauty satinlipstick adrianna 1
indybeauty satinlipstick adrianna 2
indybeauty satinlipstick elsa

Läppstift som ger en heltäckande färg med en sammetslen, semi-matt textur. Får läpparna att känna sig mjuka och återfuktade länge. Läppstiftet finns i färgerna Adrianna, Emilina, Jaculine, Natasha och Elsa.

Gå till butik >>


Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick

indybeauty matte lipstick amina
indybeauty mattelipstick ceren
indybeauty matte lipstick zoe
indybeauty mattelipstick edlira

Flytande läppstift som är heltäckande och ger en matt textur. Läppstiftet finns i färgerna Amina, Ceren, Zoe och Edlira.

Gå till butik >>


Bronzer

Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder

indybeauty bronzer

Solpuder/contouring med starka pigment. Skapar skuggor och ger solkysst färg till ansiktet. Ger en naturlig matt textur utan skimmer. Finns i en varm och en kall nyans.

Användning: Applicera med en borste under kindbenen, på käklinjen, näsans ytterkanter och i pannan/hårfästet. Kan också svepas lätt över hela ansiktet sommartid för att få en solkysst färg.

Gå till butik >>


Ögonskugga

Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette

indybeauty ogonskugga warm

Ögonskuggspalett med fyra högpigmenterade ögonskuggor varav tre är matta och en har skimmer. Skuggorna går i bruna jordiga nyanser och det finns en varm palett och en kall palett.

Användning: Applicera med liten ögonskuggsborste på ögonlocket. För starkare färg – fukta borsten innan.

Gå till butik >>


Ögonbryn

Up Your Brow Game! Brow Fix

indybeauty eyebrowgel
indy beauty ogonbrynspomade
indybeauty eyebrowgel 1

Ögonbrynsgelé som innehåller naturliga fibrer och hjälper till att forma ögonbrynen så de ligger på plats under dagen, samt fylla ut och definiera brynen. Finns en transparent gél och två med färg i (en ljusare och en mörkare).

Användning: Applicera den transparenta gelén efter att du fyllt i brynen med penna eller skugga. Använd endast den färgade gelén utan att ha fyllt i brynen för att få en naturligt ifylld känsla.

Gå till butik >>


Information om Indy Beauty smink

Varumärket Indy Beauty ägs och drivs influencern Therése Lindgren, som länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa. Therése saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även är något som länge har efterfrågats av hennes följare. 

Therése valde att involvera sina följare i varje steg av Indy Beautys utvecklingsprocess, allt från produkt och förpackningsdesign till varumärkesnamn. Resultatet är vad vi kan konstatera en effektiv, vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow.

Informationen om alla produkter från Indy beauty smink är hämtade från Indy Beautys hemsida.