Indy Beauty hudvård

Indy Beauty hudvård – Daglig hudvårdsrutin

Rich cleansing mousse

Indy beauty makeup remover

All hudvård börjar alltid med en rengöring. Detta är en mild rengöring från Indy Beauty i mousse form som är lätt att fördela över ansiktet samt mjuk och len mot huden. Denna rengöring tvättar bort både makeup och orenheter och smuts och överflödig fett som bildats under dagen. Innehåller näckros extrakt som lugnar ned huden men samtidigt har en uppfriskande effekt med dess antioxidantiska egenskaper.

Användning: Masseras in på fuktig hud och sköljs sedan bort med ljummet vatten. Badda sedan torrt med en ren handduk.

Gå till butik >>

Moisturising Elixir Serum

indy beauty ansikte serum

Serum till ansiktet som är återfuktande och djupverkande vilket stärker hudens fuktbarriär. Innehåller extrakt från näckros och vit pion som ger extra lyster åt huden.

Användning: Massera in i huden på nytvättat handdukstorkat ansikte innan din ansiktskräm.

Gå till butik >>

Moisturising Day Cream

indy beauty ansiktskräm dagkräm

Dagkräm som intensivt återfuktar huden med fukt och näring. Ansiktskrämen minskar även porerna och på så sätt jämnar ut huden och efterlämnar en klar finish. Krämen innehåller ljusreflekterande pigment som ger huden lyster och glow. Innehåller extrakt från vit pion.

Användning: Smörj in ansiktet på morgonen efter ansiktstvätt.

Gå till butik >>

Intense Moisturising Night Cream

indy beauty nattkräm

Nattkräm som är intensivt återfuktande och mjukgörande som gör att du vaknar med en vacker, jämn och återfuktad hud. Nattkrämen minskar pormaskar, mattar huden och avlägsnar döda hudceller. Innehåller extrakt från vit pion som lugnar huden.

Användning: Smörj in ansiktet på kvällen efter du rengjort ditt ansikte från makeup och/ eller andra orenheter.

Gå till butik >>

Indy Beauty hudvård – Ansiktsmask

Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

indy beauty mud mask

Djuprengörande ansiktsmask som med hjälp av aktivt kol och leror avlägsnar orenheter från huden och ger huden en ny spänst. Ansiktsmasken innehåller även Salicylsyra som tvättar bort döda hudceller – förnyar huden. Ger ett resultat av en len, mjuk och fräsch hud med glow.

Användning: Appliceras på panna, näsa, kinder och haka (undvik ögon och området runt ögonen och läppar.) på rengord och torr hud. Låt verka 5-15 min. Använd 1 gång/veckan.

Gå till butik >>

The Moisturising Bomb Facial Mask

indy beauty ansiktsmask

Ansiktsmask som boostar och återfuktar huden på djupet. En fuktbomd är alltid bra för huden men det är extra viktigt under vinterns kalla och torra klimat, samt sommartid då huden utsätts för den starka solen.

Användning: Applicera ansiktsmasken på rengjord torr hud och låt verka 10 min. Skölj av med ljummet vatten. Masken kan även användas som en ”overnight” mask. Rekommenderar att använda denna 1-2 gånger i veckan.

Gå till butik >>

3 in 1 Exfoliating Facial Mask

indy beauty ansiktsmask

Ansiktsmask som exfolierar huden med hjälp av BHA-syra, AHA-syra och enzymer från granatäpple samt korn från silika. Ansiktsmasken hjälper till att avlägsna döda hudceller och förbättrar cellförnyelsen. Huden efterlämnar len och mjuk med lyster. Rekommenderad åldergräns: 16 år (pga aktiva starka ingredienser).

Användning: Applicera ansiktsmasken på rengjord, torr hud. Låt endast verka 1 min. Massera sedan in masken i huden och skölj sedan av med ljummet vatten.

Rodnad kan uppkomma efter användning samt en lätt pirrande känsla i huden!

Gå till butik >>

Indy Beauty hudvård – ögon

Området kring ögonen är extra känsligt och det är därför viktigt att använda milda produkter runt ögonen. Indy Beauty hudvård serie har flera bra produkter som vi listat nedan.

Oil-free Gentle Make-up Remover

indy beauty ögonremover

Makeup-remover som skonsamt frigör huden från ögonmakeup och vattenfast smink runt ögon och läppar. Kan även användas på fransförlängning då den inte innehåller någon olja eller alkohol.

Gå till butik >>

Firming Eye Cream

indy beauty ögonkräm

Ögonkräm som svalkar och reducerar mörka ringar under ögonen samt ökar elasticiteten och slätar ut rynkor i huden runt ögonen. Innehåller näckrosextrakt som är lugnande.

Användning: Smörj in under ögonen och på ögonlocket med lätta små cirkelrörelser med pekfingret varje morgon och kväll – på ren hud.

Gå till butik >>

Indy Beauty hudvård – extra

Moisturising Facial Oil

indy beauty face oil

Ansiktsolja som mjukgör, vårdar och skyddar huden.

Användning: Blanda i handen 2-3 droppar av oljan med din ansiktskräm och applicera på rent ansikte. Oljan kan användas separat också för extra torr hud.

Gå till butik >>

Refreshing Water Lily Facial Toner

indy beauty faec toner

Ansiktsvatten som gör huden extra ren och fräsch och avlägsnar alla orenheter och överflödiga sminkrester på huden. Ansiktsvattnet innehåller gurkextrakt och näckrosextrakt som ger en uppfriskande känsla.

Användning: Droppa några droppar av ansiktsvattnet på en bommulspad och badda försiktigt ansiktet efter rengöring på torr hud. Applicera därefter serum och ansiktskräm.

Gå till butik >>

SOS Spot Treatment

indy beauty spot treatment

Behandling för acne som finnar och tilltäppta porer. Innehåller Niacinamide som drar ihop porerna samt AHA-syra som exfolierar döda hudceller och motverkar missgärningar. Passar till fet hy.

Användning: Applicera endast där du har porer/finnar med en ren fingertopp. Behandlingen kan användas dagtid och nattid. Viktigt att tänka på att använda ett bra solskydd över om du ska vistas i solljus under dagen.

Gå till butik >>

Informationen om Indy Beautys produkter är hämtad från Indy Beautys egna hemsida.

Varumärket Indy Beauty ägs och drivs influencern Therése Lindgren, som länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa. Therése saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även är något som länge har efterfrågats av hennes följare.

Therése valde att involvera sina följare i varje steg av Indy Beautys utvecklingsprocess, allt från produkt och förpackningsdesign till varumärkesnamn. Resultatet är vad vi kan konstatera en effektiv, vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow.

Köp Indy Beauty hos Lyko >>