10 recensioner om Ida Warg brun utan sol

Det finns oändligt många olika brun utan sol produkter på marknaden men i detta inlägg tänkte jag presentera Ida Warg brun utan sol som är en av de absoluta favoriterna just nu!

Ida Wargs brun utan sol produkter har flera fördelar:

  • Naturligt fin solbränna (ej orangeaktig ton) som går att bygga upp efter önskemål på mörkhetsläge.
  • Fläckfritt resultat om den används på rätt sätt.
  • Doftfri och som parfymerad med god somrig doft, doftar väldigt lite brun utan sol doft.
  • Prisvärd och lågt pris.
  • Utbud av flera fantastiska komplement produkter för den perfekta strålade gyllenbruna hyn.
  • De färgar inte av sig på ljusa lakan eller kläder.
  • Ida Wargs brun utan sol är säker att använda även som gravid.

Ida Warg Brun Utan Sol Extra Dark (NY FORMULA)

ida warg brun utan sol instant self tanning mousse extra dark 150 ml

Ida Warg har nu lanserat sin nya formula på brun utan sol extra dark som är en self-tanning mousse som ger dig en tropisk doft och varm solkysst hud med snabba synliga resultat! En lättanvänd, snabbverkande brun utan sol-mousse med 100% vegansk formula. Den nya formulan har ett ännu härligare krämigt skum som är formulerat med sockerbaserad karamell. Moussen ger direkt en fin naturlig solbränna som är extra dark för dig som älskar att vara så brun som möjligt.

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>

ida warg extra dark bus

Ida Warg Self Tanning Spray

ida warg self tanning spray

Brun utan sol i sprayform som är parfymfri. Flaskan skakas och sprayas i cirkelrörelser ca 20-30 cm ifrån huden. Masseras med fördel ut med applikations handsken för ett flawless fläckfritt och jämnt resultat. Ger ett solkysst resultat efter endast 3 timmar.

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>

ida warg spraytan

Ida Warg Self Tanning Mousse

ida warg self tanning mousse

Brun utan sol i mousse form, parfymfri. Mycket enkel att applicera (det är en smaksak om man tycker det är bäst med spray eller mousse men jag har testat båda och föredrar mousse då jag tycker det är enklast att applicera, perfekt för nybörjare och man behöver inte vara rädd för ett fläckigt resultat). Ger en naturligt solkysst bränna på endast 3 timmar. Appliceras med fördel med handsken men går också utmärkt att massera ut med handen.

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>

mousse 1200x1800

Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark (FAVORIT!)

7504 IDA WARG Instant Self Tanning Mousse MediumDark NewColour speg 1400x1400

Denna brun utan sol är den absoluta favoriten! Precis samma som den vanliga moussen men denna är färgad, vilket ger synligt resultat direkt vid appliceringen. Detta underlättar ännu mer för att få ett jämnt fint resultat samt perfekt att applicera direkt innan en fest, utekväll eller middag då man slipper vänta tre timmar på resultatet. Den fortsätter sedan utvecklas 12 timmar efter applicering. Produkten är parfymerad med en fantastiskt god somrig doft.

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>

Marbella BUS Legs MediumDark RedNails web 1120x1200

Ida Warg Self-Tan Applicator Mitt – Handske

ida warg brun utan sol handske

Denna magiska handske kan jag med total säkerhet rekommendera för att få en perfekt airbrushed solbränna. Den är gjord i ett mjukt material liknande sammet som hjälper till att fördela brun utan sol produkten jämnt över hela kroppen och händerna slipper bli nedkladdade – vilket kan leda till missfärgade händer. Denna handske är nyckeln till en lyckad och perfekt brun utan sol applicering. Har du väl investerat i denna handsken en gång går den utmärkt att tvätta i tvättmaskinen.

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>


Ida Warg Self Tanning Face Lotion

ida warg self tanning face lotion

Ida Warg Face Lotion är en fantastisk brun utan sol produkt anpassad just för ansiktet. Denna ansiktskräm innehåller samma brun utan sol formula som de andra self-tanning produkterna från Ida Warg men den är anpassad för den känsliga huden just i ansiktet. Jag älskar denna då den absorberas upp snabbt och återfuktar huden lika fantastiskt som en vanlig ansiktskräm. Perfekt att applicera ett tunt lager av på kvällen efter borttagning av smink innan man lägger sig för då vaknar man upp med en fräscht jämnt solkysst hy.

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>


Ida Warg Instant Self Tanning Face Lotion – Dark

Ida Warg Instant Self Tanning Face Lotion 50ml

Ida Warg Face Tanning Face Lotion – Dark är en fantastisk brun utan sol kräm anpassad för ansiktet. Denna brun utan sol innehåller samma brun utan sol formula som de andra self-tanning produkterna från Ida Warg men den är anpassad för den känsliga huden just i ansiktet. Skillnaden mellan denna och original produkten Self Tanning Face Lotion är att denna ger en omedelbar färg vilket gör att det är lättare att se resultatet direkt och man får en omedelbar färg i ansiktet och ett strålande glow. Pigmenten forsätter att utvecklas i 12 timmar efter appliceringen.

Köp hos Ida Warg Beauty >>

Ida Warg Tanning Drops

Ida Warg Tanning Drops 45ml

Ida Warg Tanning Drops är droppar som man kan blanda i sin dagkräm eller nattkräm för att gradvis bygga upp en solkysst hy. Man kan själv välja mörkhetsläge på resultatet genom antalet droppar man tar i.

Köp hos Ida Warg Beauty >>

Ida Warg Self Tanning Water Mist

Ida Warg Self Tanning Water Mist 75ml

Ida Warg Self Tanning Water Mist är en spray med DHA som är utvunnit ur naturligt socker. Sprayen ger en solkysst branna på bara några timmar. Misten kan sprayas ovanpå makeup och ger huden en uppfriskande och återfuktat känsla. Sprayen innehåller hyaluronsyra och har en fräsch doft av tropiska dofter.

Köp hos Ida Warg Beauty >>

Ida Warg Dry Shimmer Oil

ida warg dry shimmer oil

Denna lyxiga kroppsolja ger ett fantastiskt glow som en extra finish efter en snygg bränna med Ida Warg brun utan sol. Den är perfekt att applicera på armar, ben, axlar och dekolletage för att tillsätta fukt med hjälp av macadamia olja och göra huden sammetslen. Den ger fantastisk glans och ett skimrande glow. Ett plus är att den är parfymerad med en varm god doft av sommar och semester!

Köp hos Lyko >> Köp hos Ida Warg Beauty >>


Varför är Ida Warg brun utan sol produkter unika?

Ida Warg som lever en mycket sund och hälsosam livsstil och har lyckats ta fram helt 100 % veganska brun utan sol produkter som också är allergitestade och cruelty free (vilket betyder att de ej är testade på djur). Produkterna är framtagna med hjälp av naturligt socker (DHA) för att skapa en solkysst bränna.

Ett tips är att även spana Ida Warg Schampoo för att ge ditt hår lite extra bra behandling!