Guide för 6 olika produkter – Ida Warg brun utan sol

Det finns oändligt många olika brun utan sol produkter på marknaden men i detta inlägg tänkte jag presentera Ida Warg brun utan sol som är en av mina absoluta favoriter.

Varför är Ida Warg brun utan sol produkter unika?

Ida Warg som lever en mycket sund och hälsosam livsstil och har lyckats ta fram helt 100 % veganska brun utan sol produkter som också är allergitestade och cruelty free (vilket betyder att de ej är testade på djur). Produkterna är framtagna med hjälp av naturligt socker (DHA) för att skapa en solkysst bränna.

Ida Wargs brun utan sol produkter har flera fördelar:

• Naturligt fin solbränna (ej orangeaktig ton) som går att bygga upp efter önskemål på mörkhetsläge.

• Fläckfritt resultat om den används på rätt sätt.

• Doftfri och som parfymerad med god somrig doft, doftar väldigt lite brun utan sol doft.

• Prisvärd, låg i pris.

• Utbud av flera fantastiska komplement produkter för den perfekta strålade gyllenbruna hyn.

• De färgar ej av sig på ljusa lakan eller kläder.

Ida Warg Self-Tanning spray

Köp Ida Warg self tanning spray på Lyko.se

Brun utan sol i sprayform som är parfymfri. Flaskan skakas och sprayas i cirkelrörelser ca 20-30 cm ifrån huden. Masseras med fördel ut med applikations handsken för ett flawless fläckfritt och jämnt resultat. Ger ett solkysst resultat efter endast 3 timmar.

Ida Warg Self-Tanning mousse

Köp Ida Warg Self-Tanning mousse på Lyko.se

Brun utan sol i mousse form, parfymfri. Mycket enkel att applicera (det är en smaksak om man tycker det är bäst med spray eller mousse men jag har testat båda och föredrar mousse då jag tycker det är enklast att applicera, perfekt för nybörjare och man behöver inte vara rädd för ett fläckigt resultat). Ger en naturligt solkysst bränna på endast 3 timmar. Appliceras med fördel med handsken men går också utmärkt att massera ut med handen.

Stylingguidens favorit! – Ida Warg Instant Self-Tanning mousse medium dark

ida warg brun utan sol mousse medium dark

Köp Ida Warg Instant Self-Tanning mousse medium dark på Lyko.se

Detta är min absoluta favorit! Precis samma som den vanliga moussen men denna är färgad, vilket ger synligt resultat direkt vid appliceringen. Detta underlättar ännu mer för att få ett jämnt fint resultat samt perfekt att applicera direkt innan en fest, utekväll eller middag då man slipper vänta tre timmar på resultatet. Den fortsätter sedan utvecklas 12 timmar efter applicering. Produkten är parfymerad med en fantastiskt god somrig doft.

Ida Warg Self tanning handske

Köp Ida Warg Self-Tan applicator mitt på Lyko.se

Denna magiska handske kan jag med total säkerhet rekommendera för att få en perfekt airbrushed solbränna. Den är gjord i ett mjukt material liknande sammet som hjälper till att fördela brun utan sol produkten jämnt över hela kroppen och händerna slipper bli nedkladdade – vilket kan leda till missfärgade händer. Denna handske är nyckeln till en lyckad och perfekt brun utan sol applicering. Har du väl investerat i denna handsken en gång går den utmärkt att tvätta i tvättmaskinen.

Ida warg Self-Tanning face lotion

Köp IdaWarg Selt-Tanning face lotion på Lyko.se

Rekommenderar! Fantastisk brun utan sol produkt anpassad just för ansiktet. Denna ansiktskräm innehåller samma brunt utan sol formula som de andra selff-tanning produkterna från Ida Warg men den är anpassad för den känsliga huden just i ansiktet. Jag älskar denna då den absorberas upp snabbt och återfuktar huden lika fantastiskt som en vanlig ansiktskräm. Perfekt att applicera ett tunt lager av på kvällen efter borttagning av smink innan man lägger sig för då vaknar man upp med en fräscht jämnt solkysst hy.

Ida Warg dry shimmer oil

Köp Ida Warg dry shimmer oil på Lyko.se

Denna lyxiga kroppsolja ger ett fantastiskt glow som en extra finish efter en snygg bränna med Ida Wargs brun utan sol. Den är perfekt att applicera på armar, ben, axlar och dekolletage för att tillsätta fukt med hjälp av macadamia olja och göra huden sammetslen. Den ger fantastisk glans och ett skimrande glow. Ett plus är att den är parfymerad med en varm god doft av sommar och semester!

För mer ingående tips och tricks för att lyckas med appliceringen av brun utan sol – Läs steg för steg guiden på apotekhjartat.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *