Ida Warg schampo recensioner och tips

Läs om Ida Warg schampo recensioner och tips:

Ida Warg som är en enastående influencer och bloggare främst inom hälsa, träning och kost släppte nyligen sin alldeles egna hårvårds serie.

Ida Wargs brun utan sol produkter som fått mycket positiv feedback lade ribban högt för hårvårdsprodukterna som fått enastående respons även dom.

Främsta egenskaperna hos Ida Warg schampo och hårvårdsprodukter:

  • Helt veganska
  • Doftar behagligt med fruktiga och söta dofter som citron, kola och passionsfrukt
  • Finns i flera olika serier så att alla hår kan få rätt vård utifrån sitt behov
  • Snygga förpackningar i härliga färger

Ida Warg Volume Shampoo

ida warg volym schampo

Köp Ida Warg Volume Shampoo hos Lyko

Ida Wargs volym schampo passar bra för dig som har tunt, fint hår och vill ha ett schampo som gör rent ditt hår ordentligt och som inte tynger ner. Ett viktlöst schampoo som ger en luftig känsla med volym från botten till toppen. Innehåller vitamin B5 som skyddar och vårdar håret och tillsätter extra volym och glans.

Ida Warg Volume Conditioner

ida warg volym balsam

Köp Ida Warg Volume Conditioner hos Lyko

Kombinera volymschampot med Ida Wargs volym balsam för det perfekta volymen, glansen och vården för tunt fint hår. Balsamet innehåller också vitamin B5. Gör ditt hår lätt att kamma ut samtidigt som det inte tynger ner och gör ditt hår platt, fett. Detta balsam rekommenderas inte att använda till skadat, torrt hår som behöver mer näring och fukt.

Ida Warg Repair Shampoo

ida warg repair schampo

Köp Ida Warg Repair Shampoo hos Lyko

Ida Warg Repair schampo är perfekt för dig som har blekt eller slingat hår som behöver näring och vård som bygger upp ditt hår och stärker hårstråna. Även för dig som vill ha långt hår eller sparar ut håret och har sköra hårstrån som lätt slits/bryts av. Då hjälper proteinerna och de stärkande ämnena i detta schampo att stärka ditt hår och göra det mer motståndskraftigt. Repair schampot är även återfuktande och gör ditt hår mjukt, lent och följsamt. Har en blommig och levande doft.

Ida Warg Repair Conditioner

ida warg repair balsam

Köp Ida Warg Repair Conditioner hos Lyko

Kombinera Repair schampot med repair balsamet för den optimala vårdande och stärkande ritualen för ditt hår. Balsamet innehåller algextrakt som återuppbygger och vårdar skadat och torrt hår.

Ida Warg Moisture Shampoo

ida warg moisture schampo

Köp Ida Warg Moisture Shampoo hos Lyko

Ida Warg Moisture Shampoo rekommenderas till dig med grovt, torrt hår och även för dig med lockigt eller frissigt hår. Schampot är extra fukgivande och mjukgörande och tillsätter glans till ditt hår. Passar också utmärkt för hår som blir torra under sommarperioden eller under/efter en solsemester med mycket uttorkande sol och salta bad.

Ida Warg Moisture Conditioner

ida warg moisture balsam

Köp Ida Warg Moisture Conditioner hos Lyko

Kombinera Moisture Schampo med moisture balsam för den bästa kuren för ditt torra, frissiga, lockliga hår. Balsamet innehåller kokosolja som djupt återfuktar, mjukgör håret och ger glans och en utredande känsla.

Ida Warg Silver Shampoo

ida warg silver schampo

Köp Ida Warg Silver Shampoo hos Lyko

Ida Warg Silver Shampoo passar för dig med blont hår med en kall blond ton som vill underhålla din kalla blonda ton mellan frisörbesöken, eller för dig som vill ha en kallare ton på ditt blonda hår och motverka gula/guldiga toner. Scampot innehåler violetta pigment som neutraliserar gula toner, eller om ditt hår redan är vitblont ger det dig en svalare ton åt det grå-silvriga hållet. Innehåller även veteproteiner som återfuktar, stärker och bygger upp slitet och skadat hår. Alltså ett perfekt schampo för blont hår både för färgen men också för att vårda och stärka.

Ida Warg Silver Conditioner

ida warg silver balsam

Köp Ida Warg Silver Conditioner hos Lyko

Kombinera Silver Schampo med Silver balsam för den optimala kalla blonda tonen och vården för ditt blonda hår. Ett milt och vårdande schampoo som också innehåller violetta pigment för att ge en kallare ton åt blont hår, samt motverkar gula/guldiga toner i håret. Innehåller precis som schampot veteproteiner som återfuktar, stärker och bygger upp slitet och skadat hår.

Ida Warg Everyday Shampoo

ida warg everyday schampo

Köp Ida Warg Everyday Shampoo hos Lyko

Ida Warg Everyday Shampoo är ett schampo för dig som tvättar ditt hår varje dag, exempel du som tränar varje dag och behöver tvätta håret, eller du som bara älskar känslan av nytvättat hår och har det som en daglig rutin. Schampot är anpassat just för att kunna användas varje dag – alltså är detta schampot du ska köra på om du tvättar ditt hår varje dag och inte någon utav de andra serierna. Det är ett milt och skonsamt schampo som rengör effektivt utan att torka ut håret och hårbotten. Det innehåller abyssinianolja som mjukgör och återfuktar och lugnande aloe vera.

Ida Warg Everyday Conditioner

ida warg everyday balsam

Köp Ida Warg Everyday Conditioner hos Lyko

Kombinera Everyday Schampo med Everyday Balsam för den optimala kombinationen och vården för dig som tvättat håret varje dag. Balsamet är ett lätt och friskt balsam som passar alla hårtyper. Det är mycket milt mot håret och hårbotten och mjukgör håret utan att tynga ned.

Hoppas du fått bra tips och vägledning till vilket ida warg schampo som passar ditt hår allra bäst!

Du har väl inte missat inlägget om Ida Wargs brun utan sol produkter?