Ida Warg hårprodukter – inpackningar och styling

Innehåll

Om du inte redan läst inlägget om Ida Warg schampo rekommenderar jag att läsa det först – för att få en inblick i vilka schampo och balsam serier som Ida Warg erbjuder.

I detta inlägg kommer jag presentera Ida Warg hårprodukter – inpackningar och styling, samt ge tips om hur de används och vilka produkter som passar till vilka hårtyper, behov och önskemål.

Ida Warg Inpackning

Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

Ida Warg hårprodukter

Ida Warg Intense Moisture Hair Mask är en intensivt återfuktande inpackning som ger mycket frukt och näring. Denna inpackning passar till dig som har grovt, torrt och frissigt hår. Innehåller passionsfruktsolja och Sodium PCA som ger håret intensiv återfuktning och innehåller även sheasmör som mjukgör håret. Inpackningen har en doft av karamell/kola och vanilj.

Gå till Ida Warg Beauty >>


Ida Warg Repair Hair Mask

Ida Warg inpackning

Ida Warg Repair Hair Mask är en reparerande och återuppbyggande inpackning som passar dig som har ett slitet, skadat, slingat eller blekt hår. inpackningen ger ett djupgående skydd och återställer hårets naturliga styrka. Innehåller algextrakt och sheasmör. Inpackningen har en doft av jasmin, patchouli och freesia.

Gå till Ida Warg Beauty >>

Ida Warg Silver Mask

Ida Warg silver inpackning

Ida Warg Silver Mask är en inpackning med violetta pigment som neutraliserar gula och varma toner i blont hår. Inpackningen passar till dig som har blont hår och vill få bort gula/varma toner eller till dig som bara vill ha en svalare blond ton på håret. Innehåller sheasmör som mjukgör håret. Inpackningen har en doft av vattenmelon.

Gå till Ida Warg Beauty >>


Ida Warg Styling

Ida Warg Moisture Serum

Ida Warg hårprodukter

Ida Warg Moisture Serum är ett serum som minskar frissighet i håret och kapslar in kluvna hårtoppar. Passar bra till dig som har mellanlångt – långt hår och vill ha en produkt i dina längder och toppar som ger återfuktning och näring under dagen. Serumet innehåller argan och avokadooljan som ger mjukhet och glans till håret. Serumet har en doft av karamell/kola och vanilj. Applicera serumet i nytvättat handdukstorkat hår eller i torrt hår och skölj inte ur.

Gå till Ida Warg Beauty >>

Ida Warg Heat Protection Spray

Ida Warg hårprodukter

Ida Warg Heat Protection Spray är ett värmeskydd som skyddar mot styling med fön och värmeverktyg. Värmeskyddet ger näring till håret under stylingen och har även ett inbyggt färgskydd som bevarar färgen i färgat hår. Innehåller provitamin B5 och slätar ut håret och ger glans.

Gå till Ida Warg Beauty >>

Ida Warg Dry Volume Spray

Ida Warg hårprodukter

Ida Warg Dry Volume Spray är en torr hårspray som ger volym. Tänk en blandning mellan ett torrschampo och hårspray. Sprayen har en lätt textur som inte tynger ner håret och passar lika bra på tunt/fint hår som till normalt-grovt hår som saknar volym. Volymsprayen är transparent vilket gör att den inte lämnar efter sig några spår av spraypulver. Sprayen har en doft av mjuk fudgekola.

Applicera sprayen i torrt hår med ca 30 cm avstånd från huvudet. Applicera sprayen i hårbotten för maximal volym, massera in sprayen med fingrarna för att fördela den jämnt i hårbotten. Du kan även med fördel applicera sprayen i längderna för textur och den är perfekt att spraya i lockat hår för att ge en beach effekt och messy waves.

Gå till Ida Warg Beauty >>


Ida Warg Everyday Dry Shampoo

Ida Warg hårprodukter

Ida Warg Everyday Dry Shampoo är ett torrshampo som ger en ny fräschhet till håret mellan tvättarna. Torrschampot passar bra till dig som lätt får fett hår och saknar volym. Torrschampot har en söt och fruktig doft av röda bär.

Applicera torrschampot i torrt hår i hårbotten med ca 30 cm avstånd från huvudet. Massera in torrschampot i hårbotten med fingrarna för att fördela det jämnt i hårbotten. För bäst effekt applicera torrschampot redan i nytvättat/nyfönat hår för ett längre resultat av ditt nytvättade hår. Genom att applicera torrschampo i hårbotten redan när håret är rent lägger sig torrschampot i hårbotten i förebyggande syfte och kan absorbera upp fett direkt när det börjar produceras i ett tidigare stadie, vilket medför att håret inte hinner börja kännas fett. Applicera sedan en liten mängd nytt torrschampo varje dag ända fram till nästa tvätt för att hela tiden fylla på och underhålla ditt rena hår.

Gå till Ida Warg Beauty >>

Hoppas du känner att du fått lite mer koll på Ida Warg hårprodukter. Du har väl inte missat inlägget om Ida Warg brun utan sol?

Källa till produkterna är Ida War Beauty.