Hur man väljer en basfärg till en basgarderob

Innehåll

En basgarderob är ett minimum av saker som du kommer att bära varje dag, utan att oroa dig för om de är otrendiga eller om de matchar varandra. När du väljer huvudfärg för en basgarderob är det därför värt att överväga en sådan faktor som dess mångsidighet och neutralitet. Så det finns flera färger som säkert kan tillskrivas basfärgen.

Mörkblå

Den här färgen kan faktiskt kallas den mest universella, eftersom den kombineras med nästan alla mörka, ljusa och ljusa nyanser. Dessutom ser mörkblå saker ädla ut, och franska kvinnor, som erkänns som ”sanna fashionistas”, uppskattar med rätta denna nyans och använder den ofta i sina bilder. Intressant nog väljer även professionella utländskt casino denna nyans som den huvudsakliga i sin design. På sådana sajter är det mycket bekvämare att spela slots och snabbt hitta rätt spel bland tusentals modeller.

Mörkblå färg är neutral i förhållande till olika färgtyper, det vill säga den passar både blondiner, brunetter, rödhåriga, russinröda och mörkhyade personer med både varma och kalla hudtoner.

Många stylister rekommenderar att du använder marinblått som huvudfärg i din garderob, men du bör också överväga andra varianter av basfärger som inte är mindre attraktiva.

Nyanser av grått

Den här färgen kan också enkelt kombineras med många ljusa och pastellfärger. Spektrumet av grå färger är brett, så det är viktigt att välja den nyans som passar din färgtyp perfekt.

Precis som mörkblått ser grått ädelt ut om du ”pitchar” det på rätt sätt. Om du var skeptisk till denna färg tidigare bör du ta en närmare titt på den. Kanske kommer den att passa dig perfekt.

Brun

Precis som grått har brunt ett stort antal nyanser, både kalla och varma. Därför är det nödvändigt att intelligent närma sig valet av den som kommer att bli den viktigaste i din garderob.

Brun färg ger bilden mjukhet, gör den ”jordnära” och samtidigt konservativ. Men det finns en risk att din garderob med den kommer att se gammaldags ut. För att undvika detta rekommenderar stylister att du väljer kläder i moderna snitt, kombinerar den med andra färger och experimenterar med formerna på de utvalda smyckena.

Beige

Detta är också en ganska universell nyans som kombineras med många färger. Beige passar nästan alla, men det betyder inte att du måste köpa kläder i alla nyanser av beige. Du bör välja dem klokt under din hudton, hår och ögon för att uppnå fullständig harmoni i bilden.

Mjölk, gräddfärg

Dessa nyanser ger ett adligt intryck och fräschar upp ansiktet. Som basfärger passar dessa färger både flickor och äldre kvinnor.

Precis som med beige, brunt och grått finns det många olika nyanser av vitt, kallt och varmt. Det är värt att välja din nyans på ett ansvarsfullt sätt.

Svart

Naturligtvis får du inte glömma bort den här färgen, eftersom den är älskad av många fashionistas och används av världsmärken i deras kollektioner. Svart ger en bild av stränghet, självförtroende och lite mystik. Tyvärr är denna färg inte för alla. Flickor med låg kontrasterande utseende är ”förlorade” mot bakgrunden. Dessutom passar svart sällan ägarna av röda hår nyanser.

Stylister gillar inte heller att använda den här färgen som basfärg, eftersom det är svårt att kombinera den med många ljusa och pastellfärgade nyanser. I motsats till många människors åsikter säger de djärvt att svart inte är lika universellt som de nyanser som anges ovan. Ändå är det inte uteslutet att det är för din garderob den här färgen kan bli den viktigaste.

Så att välja en basfärg är en tidskrävande process som kräver en grundlig analys av din färgtyp, klädpreferenser och livsstil. Valet av möjliga nyanser är dock stort, och bland dem kommer du definitivt att hitta åtminstone en som uppfyller alla dina kriterier.