Hur hårförlängningar kan bidra till att förändra ditt utseende

Innehåll

harforlangning

Många av oss gillar att experimentera med vårt utseende och prova olika frisyrer. Men att växa ut sitt hår tar månader om inte år. Så vad ska man göra när man snabbt vill få långt hår men inte har tid?

En enkel lösning är hårförlängningar. Pozehair erbjuder en rad olika extensions och förlängningar som kan hjälpa dig att skapa din önskade look snabbt och enkelt. Låt oss utforska hur dessa extensions kan hjälpa dig att ändra din look på nolltid.

Hur fungerar hårförlängningar?

Hårförlängningar används för att lägga till längd eller volym till ens befintliga hår. Det bästa löshåret och det som rekommenderas är gjort av äkta hår som sedan fästs på befintliga hårstrån. Man kan antingen välja löshår som man själv fäster över dagen med hjälp av speciella clips, eller löshår som fästes med tejp, keratinvax, microringar eller sys in i håret, vilket sitter kvar hela tiden, man behöver endast gå till frisör för att fästa om håret i takt med att ens egna hår växer. Den skonsammaste metoden för håret är clips eller tejp. Processen är relativt snabb och smärtfri, så inom några timmar kan du ha en helt ny look som håller i flera veckor – till och med månader!

Fördelarna med hårförlängningar

När det gäller att ändra din look med lätthet finns det många fördelar med att använda hårförlängningar. Genom att till exempel lägga till längd eller volym med extensions behöver du inte vänta på att ditt naturliga hår ska växa ut innan du testar en ny stil.

Extensions gör det också möjligt för personer som vill ha långt hår utan att ha åtagandet att underhålla långa lockar varje dag – de kan bara sätta in extensions när de känner för det och ta ut dem när de vill ha något annat! Dessutom, eftersom extensions smälter sömlöst in i äkta hår ger de en naturlig look som inte drar uppmärksamheten från andra egenskaper som smink eller klädstil.

Slutligen är de, beroende på vilken typ av förlängning som väljs, vanligtvis ganska lätta att ta hand om – tvätta dem bara med schampo och balsam som vanligt! Med rätt skötsel kommer ditt löshår och/eller dina extensions att hålla i flera månader i taget, vilket ger värde för pengarna och ger dig många möjligheter att byta stil när du känner för det!

Hur hittar man rätt färg på löshåret?

Det finns otroligt många olika färger på löshår i olika nyanser och slingor som gör det enkelt för dig att hitta den färg som stämmer bäst överens med ditt eget hår. När man sätter i en hårförlängning på frisörsalong brukar frisören oftast blanda två eller flera olika färger på löshårsslingorna för att få till ett så naturligt resultat som möjligt, då många hår nu för tiden inte endast är en och samma färg.

Vi på StylingGuiden kan varmt rekommendera Pozehair som erbjuder många fina blonda och bruna nyanser som ser naturliga ut och de har både varma och kalla färger med olika slingor i. StylingGuidens favoritfärger från Pozehair är färgen ”Balayage” som har en kall mellanblond botten som övergår i en ljusblond neutral ton, samt färgen ”Sandy Brown balayage” som har en naturlig ljusbrun botten som övergår i en sandig mellanblond ton. Färgen ”Chocolate Brown” är också en riktigt drömmig färg för brunetter med en riktigt lyxig chokladbrun ton som ser levande ut.