Hur får man visningar på TikTok?

Innehåll

Vill du fler visningar på TikTok? Är du eller bill du bli en influencer? Eller har du ett företag med produkter och tjänster som du marknadsför med hjälp av ett TikTok konto? Då har du kommit helt rätt. Här har vi satt ihop tio tips på hur du kan få fler visningar på TikTok och även testat de hemsidor där du kan köpa visningar.

Vare sig du är helt ny på TikTok eller har bara vill ha lite inspiration som kan hjälpa dig att få fler visningar, kan du hitta minst ett tips här som du kommer att ha nytta av. Läs vidare för att lära dig hur du kan bli nästa stora TikTok kändis.

Topp 10 tips om hur du får fler visningar på TikTok

Här har vi satt ihop tio nyttiga tips som gör det relativt enkelt att få fler visningar på TikTok. Läs gärna artikeln från början till slut för att förstå hur de olika tipsen fungerar. Vissa tips är självklart inte relevanta för alla användare, men du hittar garanterat något som passar just dig här.

1. Köp TikTok visningar

Det snabbaste och enklaste sättet att få fler visningar är helt enkelt att köpa TikTok visningar. Det finns gott om alternativ på nätet för dig som vill betala för fler visningar, men av de många hemsidor vi har testat har dessa tre visat sig ha bäst värde för pengarna och snabb leverans.

●      Sollowers – Bäst för svenska användare

●      InfluBoss – För internationella användare

●      Influensly  – ett lite annorlunda alternativ

Sollowers

sollowers

Sollowers erbjuder mängder av tjänster som gör det lättare att få ditt internet innheåll att växa och synas mer. Hos dem kan du köpa visningar på TikTok till riktigt bra priser och du kan välja mellan mängder av paket med olika antal visningar, så att både du som bara vill testa och du som är influencer och behöver tusentals visningar kan hitta det du behöver.

Sollowers målgrupp är specifikt svenska användare och de har därför specialiserat sig på svenska TikTok konton. Det bästa med Sollowers är dock deras leveransgaranti som innebär att du får pengarna tillbaka om dina visningar inte levereras som utlovat.

Köp tiktok visningar.

InfluBoss

influboss

Influboss har ett koncept som är nästan exakt likadant som Sollowers men den här hemsidan riktar sig istället till användare från hela världen. De har flera olika alternativ med antal visningar och det är riktigt enkelt att gå från att välja antal visningar till betala och få leverans.

Influensly

influensly

Influensly erbjuder inte alternativet att köpa visningar utan använder sig istället av marknadsföring på sociala medieplattformar för att försöka sprida dina TikToks till nya användare. Till skillnad från Sollowers och Influboss erbjuds här inga garantier utan det är kvaliteten på dina videor som avgör hur pass framgångsrikt Influenslys marknadsföring kommer att vara.

2. Lägg till hashtags i dina videor

Varje gång du laddar upp en video på TikTok behöver du skriva en iögonfallande beskrivning men också använda dig av relevanta hashtags. Använd hashtags som passar innehållet i dina TikToks men lägg även till populära hashtags som är relaterade till din video eller den typ av innehåll du brukar skapa.

iPhone 7 and brown case

3. Håll dig i framkant av trenderna

Det är viktigt att vara medveten om vilka trender som är populära på TikTok och andra sociala medieplattformar för att du ska kunna följa med i svängarna och skapa innehåll som drar uppmärksamhet. Är du i framkanten av trenderna får du automatiskt fler visningar när personer söker på trendiga videor som är populära just nu.

4. Använd videotexter på ett bra sätt

När du skriver texten till dina videor behöver du skriva en kortfattad mening som beskriver vad som är i videon följt av en eventuell längre beskrivning för personer som vill veta mer. Här kan du även inkludera dina andra profilnamn eller berätta för tittaren att du har fler liknande videor dom gärna får titta på.

5. Använd ljudeffekter och musik

Använd dig av populära låtar och lägg gärna till ljudeffekter för att göra att dina TikTok videor ser och låter mer professionellt. I TikTok appen har du tillgång till nästan oändligt många ljudfiler som du kan lägga till på din video och du kan även använda andra appar för att redigera din video innan du laddar upp den på TikTok, för ännu fler alternativ.

6. Dela ditt TikTok-innehåll på andra sociala plattformar

När du har laddat upp din TikTok video kan du inte bara lägga ifrån dig mobilen och hoppas att fler visningar dyker upp av sig själv. Nej, du ska även dela din video på andra sociala medier för att öka chansen att fler personer ser ditt innehåll och framförallt att någon som följer dig delar din video så att den sprids och visas för ännu fler personer.

7. Använd dig av andras innehåll

TikTok ger dig möjligheten att använda andras populära innehåll för att skapa din egen version av videon, med några små personliga tillskott såklart. Använd gärna andras innehåll och para ihop med din egen video eller gör en egen version av den populära videon och använd exakt samma hashtags för att se till att personer som gillar den första videon också hittar din video.

8. Ladda upp dina videor vid rätt tidpunkt

Om du vill se en ökning i dina visningar är det viktigt att du laddar upp dina videor under rätt tid på dygnet. Det är ganska få personer som sitter och scrollar i TikTok klockan 2 på en tisdag eftermiddag, men på kvällar och helger, under lunchtid och under tiden då folk pendlar till och från jobbet är det större chans att du får fler visningar. Försök därför att ladda upp dina videor under dessa tidpunkter och öka chansen att fler ser och delar din senaste TikTok video.

9. Hitta din publik

Det är viktigt att ha en tydlig målgrupp när man skapar innehåll på sociala medier. Vad är det för personer som följer dig? Vilken sorts innehåll får flest likes? Använd den här informationen för att justera ditt innehåll efter din publik. Ett utmärkt sätt att få fler visningar snabbt är att använda sig av den typ av musik som dina följare tycker om. Testa att ladda upp en video där du frågar dina följare vilken genre av musik de gillar och fokusera sedan på låtar ur den genren i framtida videor.

person holding black iphone 5

10. Engagera dig med din publik

Något som kan göra att användare kommer tillbaka till din profil eller börjar följa dig är om de känner en personlig kontakt till dig. Får du kommentarer på dina videor är det viktigt att du svarar på så många av dem som möjligt. Och en liten hjärtsmiley eller en tumme upp duger inte här. Skriv ett riktigt svar och var trevlig, för att få personen att känna sig välkommen i ditt kommentarsfält för ökat engagemang hos dina följare.

Hur man ökar antalet visningar på TikTok

Där har du tio tips som snabbt och enkelt att göra att du får fler visningar på TikTok. Använd våra tips ett i taget eller alla på en gång och se hur du får fler visningar och likes på dina videor. Det viktigaste tipset av alla är självklart att du lägger tid och energi på att skapa innehåll som är kul att titta på och att hålla sig till ett tema i alla sina videor så att dina följare vet vad de kan förvänta sig av dig. Lycka till och vi hoppas att se dina videor i ”For you”-fönstret snart!