Hickap borstar – skönhetsprodukter med hög kvalitet

Innehåll

Hickap är ett svenskt företag som har 100% veganska och cruelty free produkter. Företaget grundades 2017 av syskonparet och youtuberna Emil och Vilma Holmqvist. Hickap är lokaliserat i Borlänge, Sverige. Företaget har fokus på internetförsäljning med en egen hemsida men har även olika återförsäljare på nätet. De har ett brett sortiment och en stor variation av produkter. Hos Hickap kan du hitta allt från hudvård och makeup bags till smink och sminkborstar. Hickap har gjort sig kända på skönhetsmarknaden för deras sminkborstar som är veganska och cruelty free med hög kvalitet. Du kan hitta sminkborst-set, en rad olika borstar för ansiktet och lika många för ögonsminkningen i Hickaps sortiment. På hemsidan finns det en video till varje sminkborste som visar dig hur du ska använda borsten för att på så sätt få bästa sminkresultatet. Hickap har allt du behöver för att skapa den perfekta sminkningen.

hickap sminkborstar

Sminkborst-set

Hickap erbjuder 11 olika set med sminkborstar i varierande prisklasser beroende på storleken på setet. Du välja mellan ett blandat set där du får borstar för både ansikte och ögon, eller ett set med borstar för antingen ögon eller ansikte. Deras största borst-set innehåller 20 borstar bestående av borstar för både ansikte och ögon. Det här setet innehåller borstar från båda deras kollektioner. No doubt och Hickap Classic. Men vill du ha ett mindre set borstar så består deras minsta set av 4 olika borstar. I deras minsta set kan du få borstar för antingen ögon eller ansikte. Genom att köpa ett set med borstar får du borstar för alla områden för en bra sminkning.

Hickap – Borstar till ansiktet

Hickap har tagit fram 3 olika kollektioner när det kommer till borstar för ansiktet, No doubt, Hickap classic och Inside out. Alla kollektioner tillsammans består av 15 olika borstar. Hickap tagit fram borstarna för att ge dig de bästa förutsättningarna för en bra ansiktssminkning. Att få en jämn och fin bas på din sminkning kan vara svårt att få till. Ett av problemen kan vara att det är svårt att hitta vilka borstar som passar din hy bäst. Därför är det att rekommendera att kolla på de videos som finns till varje produkt. Läsa beskrivningen och läsa igenom recensionerna från andra kunder. Genom att läsa igenom recensionerna och produktbeskrivningen kan du få en uppfattning om ifall den borsten skulle passa dig, din hy och de produkter du använder.

Läs mer här

Hickap – Borstar till ögon

Att få till en bra ögonsminkning är inte alltid enkelt, det gäller att hitta rätt borstar till rätt användningsområden och rätt produkter. De har därför tagit fram 15 olika borstar för att hjälpa dig skapa en perfekt ögonsminkning. Precis som borstarna för ansiktet finns det 3 olika kollektioner för borstarna för ögonsminkningen, Hickap classic , Inside out samt No doubt. Hos Hickap hittar du ögonborstar för alla tillfällen och alla sminkningar du kan tänkas vilja göra. En vild sminkning för en kväll ute eller en mjuk sminkning för en dag på jobbet, Hickap erbjuder dig alla typer av borstar med hög kvalitet.

Läs mer här