Hårspännen – pärlclips och finare hårspännen

Håraccessoarer har blivit otroligt trendigt den senaste tiden och där har bland annat pärlclips och finare hårspännen ökat i popularitet. Det är så enkelt att piffa till håret på ett väldigt enkelt och skonsamt sätt för håret med olika former av hårasseccoarer.

När du har pärlclips och ett finare hårspänne är det viktigt att du även matchar med fina örhängen och andra smycken som vi inom kort kommer att skriva mer om. Det viktigaste är helt enkelt att du hittar något som passar dig. Nedan kommer vi presentera lite fina spännen för att ge dig inspiration på vad som kanske passar för dig.

Det finns olika fästen får och normalt sätter man dem i en tofs eller längst ned på en fläta. De kan användas ensamma eller beroende på hur håret är kan det behövas en annan snodd före. Om man inte har för tungt hår kan man använda hårspänne och om man vill trixa med någon klämma.

Hårspännen och pärlclips – passar bäst till lite finare tillfällen, fest eller finare middag eller bröllop.


Hårspännen med guld

Guldspännen gör sig snyggast till en svart eller vit klädsel men funkar också snyggt till beige, brunt eller coralfärgat.

Pärlclips

Pärlclips är mycket populära och passar bra till vardagen och till fest. Det är fina små pärlor och clips som gör att och är enkelt att sätta upp. Det är en av de vanligaste hårspänne i Sverige.

Rose Flower

Rose Flower spänne gör sig väldigt fint till en enkel uppsättning/lös knut i nacken. Passar till både bröllop och fest.

Hprspännen för barn

För barn rekommenderar vi varumärket BaByliss som brukar erbjuda hårspännen till mycket prisvärda alternativ. Passar både till vardags och finare sammanhang.


Läs vårt populära inlägg om allt du behöver veta om Olaplex. En annan bra blogg som vi har fått inspiration ifrån är Nadjas.