Hårprodukter för färgat hår – vårdande produkter som bevarar hårfärgen!

Innehåll

Nyheten Chroma Absolu från Kérastase har en banbrytande innovation för vård av färgat hår för alla olika hårtyper – allt ifrån tunt, normalt till tjockare hår men framför allt funkar denna serien fantastiskt bra på skadat/skört hår som behöver den lilla extra vården men samtidigt bevara en fantastisk hårfärg och tillsätta glans och lyster. En vacker hårfärg börjar med friskt välmående hår och genom ett komplett team av experter, forskare och stylister har denna hårvårdsserien tagits fram för att uppfylla just detta ändamål.

Produkterna innehåller ultravårdande syror som tar hand om tre huvudutmaningar som färgat hår har: Porositet & brott, färginducerad friss och färginstabilitet och matthet.

Produkterna gör detta:

  • Gör håret 96 % starkare
  • Minskar färginducerad friss med 77 %
  • Ger 74 % mer glans

Efter 6 veckors användning av produkterna har håret 92 % bättre färgintensitet.


Schampo Kérastase Chroma Absolu – Bain Chroma Respect

schampo färgat hår

Schampo för tunt-normalt färgat hår. Schampot är skonsamt och återfuktande och innehåller aminosyra och centella asiatica som stärker hårfibrerna för att skydda färgen och motverka att färgen bleknar.

Använding: Blöt håret och tillsätt en liten mängd schampo som du masserar in i hårbotten, tillsätt lite mer vatten och en liten mängd schampo till för att få mer lödder och ett renare hår. Skölj ur noga.

Gå till butik >>

kerastase bain chroma respect 250 ml 1015 556 0250 2

Schampo Kérastase Chroma Absolu – Bain Riche Chroma Respect 

schampo färgat hår

Schampo för tjockt och grövre färgat hår. Schampot är rikt näringsgivande, stärkande och skyddar färgen och motverkar den från att blekna. Schampot är berikat med mjöksyra och cantella asiatica som stärker hårfibrerna och gör håret mjukt och mindre frissigt.

Användning: Blöt håret och tillsätt en liten mängd schampo som du masserar in i hårbotten, tillsätt lite mer vatten och en liten mängd schampo till för att få mer lödder och ett renare hår. Skölj ur noga.

Gå till butik >>

kerastase bain riche chroma respect 250ml 1015 551 0250 2

Balsam Kérastase Chroma Absolu – Fondant Cica Chroma

balsam färgat hår

Balsam för alla typer av färgat hår. Balsamet innehåller aminosyror och centella asiatica som stärker hårfibrerna och jämnar ut porositet i håret samt återfuktar för att bevara en livfull hårfärg.

Användning: Applicera en klick stor som en hasselnöt i nytvättat hår. Applicera balsamet i hela längderna och topparna men undvik hårbotten. Låt verka i 2-3 minuter och skölj sedan ur noggrant.

Gå till butik >>

kerastase fondant cica chroma 200 ml 1015 555 0200 2

Hårmask Kérastase Chroma Absolu – Masque Chroma Filler

inpackning färgat hår

Hårmask som passar till alla hårtyper från tunt-normalt-tjockt hår som är poröst, skadat och färgbehandlat. Hårmasken vårdar håret på djupet och innehåller aminosyror och cantella asiatica som tränger djupt in i håret och jämnar ut och bygger upp håret inifrån vilket ger ett mjukt, glansigt hår. Håret blir återfuktat och färgen hjälper till att bevaras bättre.

Användning: Applicera en klick stor som en hasselnöt i nytvättat hår. Applicera hårmasken i hela längderna och topparna men undvik hårbotten. Låt verka i 5 minuter och skölj sedan ur noggrant. Använd hårmasken minst två gånger i månaden men gärna 1 gång i veckan eller var tredje tvätt för ultimat vård av ditt hår och din hårfärg.

Gå till butik >>

kerastase masque chroma filler 200 ml 1015 554 0200 2

Hårserum Kérastase Chroma Absolu – Serum Chroma Thermique

serum färgat hår

Värmeskyddande leave-in serum för skadat och färgat hår. Serumet är berikat med antioxidanter, mjölksyra och centella asiatica som hjälper till att bevara färgen bättre genom att skydda håret mot yttre påfrestning så som solljus, fukt, värme och oxidativ stress. Serumet skyddar även mot värmestyling med hårfön och plattång/locktång/värmeborste.

Användning: Applicera 2-4 sprayningar i handdukstorkat hår efter dusch i hela längderna och topparna men undvik hårbotten. Därefter lufttorka eller föna håret. Applicera sedan ytterligare 2-4 sprayningar innan du ska styla håret med värmeverktyg som värmeskyddande produkt. Du kan även applicera 1-2 sprayningar i färdigstylat hår om så önskas för att få en perfekt mjuk och glansig finish.

Gå till butik >>

kerastase serum chroma thermique 150ml 1015 552 0150 2

Glansbehandling Kérastase Chroma Absolu – Soin Acide Chroma Gloss

glansbehandling

Glansgivande behandling för färgat hår. Denna produkten ger håret en spegellik glans som även stärker håret, bevarar färgen, återfuktar håret och gör håret mjukare.

Användning: Applicera i nytvättat och handdukstorkat hår i hela längderna och topparna men undvik hårbotten. Applicera 1-2 doser beroende på din hårmängd och hårlängd. Massera n i hårlängderna 1-2 minuter tills den genomskinliga konsistensen förvandlas till en vit kräm. Sköljs sedan ur noggrant. Denna behandling kan användas när du känner att du vill få mer glans i håret.

Gå till butik >>

kerastase soin acide chroma gloss 210ml 1015 553 0250 2